reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
alis my tez potrzebowalismy kombinezon w tym rozmiarze na teraz ale ominelismy allegro bo trzeba bylo przymierzac, z jednego 3-6 nam wyrosla a kupilismy inny ktory pasuje. a moze chcialabys odkupic za jakies grosze ten rozowy z uszkami ze zdjec w galerii? z tego wlasnie wyrosla a na obecna pogode jest super.
corina ja bym na Twoim miejscu sprzedala calosc i przewijala dziecko na lozku. nie zmieniamy juz pieluchy co 2h wiec kregoslup nie bedzie mial duzego obciazenia a poza tym zawsze mozesz zrobic to na siedzaco.

Nataliak właśnie zakupiłam jeszcze jeden kombinezonik także narazie nam wystarczy bo i w szafie mam jeszcze 3! Ale zapytam siostrę cioteczną bo ona niedawno córeczkę urodziła i może będzie chciała :)

Majowe Mamusie jak to jest u Was z kupowaniem zabawek dla dzieci? Bo ja niby chcę do tego rozsądnie podejść i nie przesadzać ale wybór i dostępność jest tak duża że w głowie mi się mętlik robi ;-) Nikoś już ma pełno maskotek ( pozostałości po mojej młodości) samochodzików ( tutaj już dziadek wkroczył ) :biggrin2: A wczoraj poprosiłam męża aby dla Małego zamówił Szczeniaczka uczniaczka oraz garnuszek na klocuszek :-D
No i już robię plany co kupić w przyszłości. Typu konik na biegunach, tablica do rysowania, klocki, puzzle. No i oczywiście książki, mnóstwo książek :-D
( przepraszam jeśli się powtarzam ale to mój pierwszy wpis tutaj i nie śledziłam tematu :-) )

raz a dobrze wyleczyłam sie z zakupów ciuszków na allegro:crazy:, wylicytowałam ciuszki rzekomo rozmiar 68/74 a w paczce znalazły sie również ciuszki 50/56 i 62. pisze babie ze chyba sie pomyliła i dlaczego w paczce sa ubranka o takim rozmiarze??a ona mi pisze ze jej córka ma 1,5 roku i niedawno przestała nosić te ciuszki( taaa zwłaszcza te koszulki 50/56) i jak mi nie pasuje to mogę jej odesłać... napisałam jej co o tym myślę i ze nie odeśle bo kwota była niska i mnie sie nie opłaca....
mam jeszcze jedna paczka do odebrania i aż się boje
od dziś tylko lumpek, sklep lub dokładne obejrzenie przed odbiorem....

Ta,,,, Ja chyba też zacznę z Allegro rezygnować, bo zdarzyło się juz dwa razy że ciuch znisczony był, chociaż opis plus zdjęcia były super. Albo na aukcji 3 rzeczy z ktorych dwie oki, a trzecia nadaje się tylko do wyrzucenia. Ale tez za bezcen ostatnio kupilam malej ogrodniczki, bluzę polarową i bluzę taka większą. Udało mi się też krteczkę wiosenna wylicytowac za 5 zl. W opisie jest że nówka założona dwa razy.... Zobaczymy...

Super ;) Reszta ubranek też śliczna ;)

reklama
Do góry