reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
\\\

sa na allegro tez kupie.....jak pupa bedzie sie wiercic beda super wygladać hehe

gdzie, gdzie???

corina w realu Wrocek - fresch i softy są za 24.99 - 6-pak

Kurde ostatnio skusiłam się na sprawdzenie tych pieluszek dada z biedrony. No i jak dla mnie to koszmar - strasznie twarde. A najgorsze jest to że Jasiek z tyłu na plecach, po tej pieluszce, miał w miejscu paska wysypkę alergiczną. I to po 20 minutach noszenia pieluchy.
Potem kupiłam babydream z rosmana - 2 na próbę i te już są lepsze. W sumie to nie mam im nic do zarzucenia - miękkie, chłonne, tylko że są bardziej zabudowane niż pampers no i doszłam do wniosku, że teraz, jak Jasiek tak lubi fikać nóżkami, to nie będę go pętała, bo pampki są jak majteczki - pełna swoboda. Tylko cuuchną :baffled: i już mam tego zapachu dość. Myślałam jeszcze o sprawdzeniu pampersów niemieckich - może mniej śmierdzą - czy któraś z mam korzysta z niemieckich pampków?
Jakby nam podeszły to zrobimy rundkę do deutchlandu po zapasik, u nich są nawet tańsze niż kupując w Polsce te nasze pampki.

ja jade prawie od poczatku na ni9emieckich, bo nakupilam jak glupia na promocjach.. ale tez maja swoj zapach... nie umiem porownac do polskich, bo z polskich mialam tylko te z bawelna, ale one zapachu nie maja.. a w ni9emczech te z bawelna sa niedostepne...

patrzę na te rajtki i jeszcze to wydaje mi się genialne - NATURE BABIES - Przedłużacz do body

tez to widzialam i to jest super.. ale na allegro nie ma... ale jakbys te rajtki zamawiala u nich i kupowala ten przedluzachz, to moze jakos bysmy wspolnie zamowily a ja do wrocka bym podskoczyla na jakis weekend i odebrala..... no ale to niekoniecznie... daj znac kiedy ty wogole jestes we wrocku... w tygodniu czy w weekendy...

a gzieś jest promocja na pampki 4?

ja widzialam dwupak wielki tych z bawelna i w dodatku jeszcze mokre chusteczki.. w carrefour..

Udało się mi dziś wyskoczyć na moment do miasta:) o dziwo z siostrą:) Fajnie bo samej nie lubie chodzić po sklepach:(
I kupiłam Majulce śliczny kombinezonik tak na teraz czyli chłodniejsze dni, idealny na krótki spacerek, a co najładniejsze w nim ze przypomina wyglądem misia:)
Do tego jeszcze 2 bardzo ładne pajace prawie jak nówki:)

Nawet dla siebie upatrzyłam spodnie w kratkę za 7zł;-);-)

w kerfurze sa kombinezony 62-86 po 34,98zl. wizualnie nie ma szalu ale nie sa zle i sa bardzo cieple. maja odpinane rekawiczki i buciki.

reklama
Taa, tylko przynajmniej w Arkadii były same chłopięce, na Bemowie zresztą też...:(

na bemowie byly wczoraj szare ktore moim zdaniem sie nadaja dla dziewczynki ;)

kupilismy wczoraj sliczne smoczki-uspokajacze lovi ale niestety jeden ma gumke krzywo zamocowana w stosunku do tarczki. napisalam wlasnie do nich, ciekawe jak sie firma zachowa i czy wymienia.

1.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry