reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

kobieto, litosci.... gdzie Ty te fajne aukcje wyhaczasz???? ja kiedyś próbowałam, ale chyba nieudolnie to robiłam.. choć u was większość allegrowiczów ze stolicy to i pewnie łatwiej samemu odebrać.. a u nas... ech szkoda gadać.... potem tak to jest jak sie do wrocka wypuszczę, to jakby mnie ze smyczy finansowej spuszczono....

reklama
ten akurat z jakiegos konca swiata ;P fakt ze wiekszosc kupujemy z wawy a tu maja fajne rzeczy bo sa fajne sklepy. ten komplet fioletowych bluzeczek ktory niedawno kupilismy to wszystko kobieta nowe swojemu dziecku kupowala z nexta i zary. ale jak czegos szukam to zawsze robie sobie filtr od najnizszej ceny i czasem cos fajnego uda sie wyhaczyc za naprawde niewielkie grosze, sporo rzeczy idzie za 1zl.

ten akurat z jakiegos konca swiata ;P fakt ze wiekszosc kupujemy z wawy a tu maja fajne rzeczy bo sa fajne sklepy. ten komplet fioletowych bluzeczek ktory niedawno kupilismy to wszystko kobieta nowe swojemu dziecku kupowala z nexta i zary. ale jak czegos szukam to zawsze robie sobie filtr od najnizszej ceny i czasem cos fajnego uda sie wyhaczyc za naprawde niewielkie grosze, sporo rzeczy idzie za 1zl.

wlasnie pewnie u was ten fenomen.. w w-wie jest duzo fajnych sklepow... ja to ma takie szczescie jak cos uda mi się wyfiltrować to ceny sa kosmiczne... a ostatnio patrzyłam kombinezoniki Wojcika.. i wyobraź sobie że na aukcji nowy poszedł za więcej kasy (chyba około 50 PLN więcej ) niż w sklepie jest.. to bylam w szoku...

podaj maila wysle Ci......wyslij na priv
ja też mogę zobaczyć?
no to kolejna aukcja wygrana: sliczny czekoladowy kombinezon z zary na 68/74 za 40zl z wysylka :)

1245449962
no jaki ładniusi:))))

MISIU fajoski :-)

A Prezesinie założyłam rano kombinezonik welurowy na podszewce 74 i zonk - łapki ok, nóżki za krótkie. no żesz!:-(

a propos rajstopek z innego tematu (pielegnacja maluchow) za jakis miesiac bede sobie zamawiac takie gatki:
- NISSEN - Panty

reklama
Do góry