reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nataliak śliczne ubranka:))
Znowu wydałam dzis na Majunie ze 150zł:-p ale kupiłam jej śliczna sukieneczkę, spodnie, bodziaki śpioszki spodenki i 2 bluzeczki:) A do tego smoczki do butelek na 6 miesięcy, skarpetki i 2 maskotki:szok:troche tego wyszło!!!
A no i deserki i jeden obiadek marchewka z ziemniaczkami...
Na próbę kupiłam też płyn do kąpieli z Hippa:)

Szukałam kombinezonu dla małej na 74 ale kurcze wszystko jest ponad 100zł a w lumpkach wszystko na malunie dzieciaczki:-(...a allegro mam na jakiś czas dosyć:wściekła/y:

tysia123;6069005]
Te bodziaki w Carrefourze jakies konkretne czy nie ma sensu jechac?

Czy ktos kupowal ubranka w Pepco? Skarpetki sa oki. Ostatnio kupilam bodziaki i tez w miare. Maja fajne wzory polarkow i koszulek - jak to w praniu sie zachowuje? Niby 7 zl za koszulke nie majatek ale jak ma mi sie rozpasc przy pierwszym praniu to szkoda zabawy.
[/QUOTE]ja miałam z carrefura i sa ok,z pepco też mam,piorę i są ok ale trzeba patrzec na bawełne bo czasami sa lepszej jakosci a czasami gorszej.Kiedys kupiłam Wikiemu bluzkę i do d..y

kupiłam Cypciowi dzisiaj grzechotkę Canpola, bardzo mu się spodobała, on ogólnie bardzo lubi grzechotki Canpola, a nie te wszystkie wypasione z modnych firm
Zobacz załącznik 288219
my tez mamy te rozowa i Ola ja b.lubi

nataliak super ciuszki

ja byłam dzis w HM i kupiłam te rózowa czape co niektore z was,tylko powiedzcie mi jaki kupilyscie rozmiar 4-6m,czy 6-9?

Ostatnia edycja:
ja byłam dzis w HM i kupiłam te rózowa czape co niektore z was,tylko powiedzcie mi jaki kupilyscie rozmiar 4-6m,czy 6-9?[/QUOTE]

rożową z hello kitty? ja wzielam 4-6 i jest dobra, bedzie na całą zimę,a moja mała ma 42 cm główkę.

gdzie mozna kupic niedrogie porzadne bawelniane bluzeczki z dlugim rekawem?
mam moze 4 i nie starczaja mi:( mala ulewa strasznie. kiedys w biedronce kupilam dwupak za 12zl chyba ale teraz raczej nie ma.

Ostatnia edycja:
reklama
no to kolejna aukcja wygrana: sliczny czekoladowy kombinezon z zary na 68/74 za 40zl z wysylka :)

1245449962

Do góry