reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

w tiny love sa tak fajnie niziutko ze dziecko siega do wszystkich zabawek.
Tja,ja bym powiedziała,że trochę za nisko.Mój się denerwuje,bo niektóre zabawki mu po buzi majtają :/
Wogóle nie wiem co jest grane,ale mam wrażenie,że mój się znudził już WSZYSTKIMI zabawkami jakie ma.Mata też go przestała cieszyć,z tym,że ja już kolejnej nie zamierzam kupować.

reklama
nataliak - a może spróbuj jej dać tylko jedną dwie zabawki, my tak robimy bo jak włożyliśmy Doriana gdzie były wszystkie zabawki to tez się denerwował, aktualnie wisi mu tylko papuga i tukan i jest zadowolony.

nic nie dziala :) duzo zabawek, malo zabawek, brak zabawek, wlaczone i wylaczone melodyjka + swiatelka, zmiana miejsca w ktorym lezy mata. nie lubi i koniec.

w rosmanie są deserki z bobovity za 1.99 jakby któraś była zainteresowana
Żałuje ze wziełam mojej tylko 2 słoiczki:(

widać, że Leniuszek ma od maleńkości bardzo dobrze sprecyzowany gust :-D
Albo lubi sobie pokaprysić :-p;-)

A ja tak ku przestrodze napiszę,że wczoraj wybraliśmy się do carrefoura i chcieliśmy kupić ten kubeczek,co wczoraj wklejałam.A,że one nie są zbytnio zabezpieczone,tylko kartonik,więc w żadnym nie było ustnika.Powyciągały jakieś mendy.Dobrze,że coś mnie podkusiło zajrzeć do środka.Od razu zgłosiłam pracownikom.Ryzykownie w tych marketach kupować :no:

Ostatnia edycja:
leniuszek wcale nie jest kaprysnym dzieckiem, ta przekleta mata to pierwsza rzecz ktorej nie lubi. aaa no i szpinak ;P

na studiach dorabialam sobie przez kilka miesiecy w zielonogorskim kerfurze, poznalam hipermarket od kuchni i od tamtej pory wiem jak to wszystko funkcjonuje i na co zwracac uwage na zakupach. o dziwo z moich wszystkich dotychczasowych prac wlasnie ta wspominam najmilej. jak bylam w ciazy to wybralam sie raz do tesco jak mieli w promocji reczniki kapielowe z kapturkiem. znalazlam tylko jeden i to bez kodu. wiedzialam ze jesli cos nie ma kodu to maja zasrany obowiazek mi go znalezc, szczegolnie ze byl to produkt z gazetki. stalam przy kasie ponad pol godziny, pracownik dzialu dwa razy przychodzil twierdzac ze nie moze znalezc ale widac bylo ze mu sie po prostu nie chce. za trzecim razem nagle sie kod znalazl ;P podpowiem Wam ze w duzych kerfurach warto kupowac wedliny i sery bo sa zawsze swieze. a swieze ryby w warszawskich marketach sa w czwartki ;)

nabyliśmy takie skarpetki w rossmannie tyle, że z żabką i młody ma niezły ubaw :-D
Witamy w sklepie SOXO; Życzymy udanych zakupów - tańsza alternatywa dla zestawu Lamaze ;-)

skarpetki mami i mała ich szczerze nienawidzi. W ogóle mój dziec najszczesliwszy jak gołe nogi ma i tak wlasnie najczescie sobie lezy.

my mamy dwie pary takich skarpetek, sa super, w kazdym rossmannie mozna kupic jak bedziecie zainteresowane.

dalismy dzis ostatnia szanse macie rainforest z fp ale niestety dzidziunia jej nie lubi, polezy chwile i sa nerwy, tak jest od samego poczatku. za to wczoraj na frankowej malpiej wyspie z tiny love lezala zafascynowana dobra godzine bez marudzenia. chyba trzeba bedzie jedna sprzedac i kupic druga...

U nas Tiny Love słoneczny dzien uzywamy na codzień i jest super. FP Precious Planet lezy zlozona w pudelku. Niepraktyczna (plastkiowe elementy na które mala sie staczala i byl krzyk bo niewygodnie) i nieciekawa - duze, ciezkie plastikowe zabwki, których nie da sie chwycic, a juz o wsadzeniu do buzki nie ma mowy ;)

Te bodziaki w Carrefourze jakies konkretne czy nie ma sensu jechac?

Czy ktos kupowal ubranka w Pepco? Skarpetki sa oki. Ostatnio kupilam bodziaki i tez w miare. Maja fajne wzory polarkow i koszulek - jak to w praniu sie zachowuje? Niby 7 zl za koszulke nie majatek ale jak ma mi sie rozpasc przy pierwszym praniu to szkoda zabawy.

Ja kupuję bodziaki w carrefour (te z długim rękawem) i moim zdaniem są świetne jakościowo. Prałam już wielokrotnie i nic złego się nie dzieje, nie rozciągają się, kolory nie schodzą, nie mechacą się :) Co prawda jeśli chodzi o wzory i kolory szału nie ma, ale teraz na jesień/zimę aby ubrać pod spód są idealne :)

reklama
Taaa, albo do jedzenia jak komuś sie kaftaniki skoncza ;) To chyba skoczę do Carrefoura bo to akurat mamy ;)

Alis, tak z innej beczki - jesteś zodiakalnym skorpionem?

Do góry