reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

my mamy dwie pary takich skarpetek, sa super, w kazdym rossmannie mozna kupic jak bedziecie zainteresowane.

dalismy dzis ostatnia szanse macie rainforest z fp ale niestety dzidziunia jej nie lubi, polezy chwile i sa nerwy, tak jest od samego poczatku. za to wczoraj na frankowej malpiej wyspie z tiny love lezala zafascynowana dobra godzine bez marudzenia. chyba trzeba bedzie jedna sprzedac i kupic druga...

reklama
skarpet mamy chyba z sześć par takich z grzechotką. Fajne są tylko przy intensywnym majtaniu szybko spadywują ;-)
w rossmanie kupowałam po 6,99 jeszcze w ciąży

dalismy dzis ostatnia szanse macie rainforest z fp ale niestety dzidziunia jej nie lubi, polezy chwile i sa nerwy, tak jest od samego poczatku. za to wczoraj na frankowej malpiej wyspie z tiny love lezala zafascynowana dobra godzine bez marudzenia. chyba trzeba bedzie jedna sprzedac i kupic druga...

ano małpa dawała czadu ;-) tylko Stachu się za dużo chyba nastymulował bo potem w mega histerię bidulinek wpadł :-(

Oto nasze ostatnie zakupy jesienno - zimowe:)

Załączniki

• DSCF3069.jpg
    DSCF3069.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 43
  • ciuchy.jpg
    ciuchy.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
o ile dobrze pamietam to jedna pare tych magicznych skarpetek dostalismy od cioci chrupci wlasnie :)
malpka z maty owszem stymulujaca ale i irytujaca, u nas histeria tez byla ale wieczorem przed snem, jednak dzien byl mocno przepelniony wrazeniami. ja sie najbardziej napalilam na ten dzwoneczek z maty ktory sie tak leniuszkowi spodobal.

Iwi fajne zakupy

Nataliak moja olinka uwielbia te mate rainforest

Frigga to dobrze że wzielas ten lezaczek,na pewno bedziesz zadowolona

kubeczka jeszcze nie posiadamy a krzesełko mam po wikim drewniane ,ale mam duza kuchnie wiec nie ma problemu

w carrefurze sa bodziaki po 4 zł,i pajace po 8 moze ktoras skorzysta

w kerfurze jest tez promocja na pieluchy pampers premium care oraz produkty hipp.

agulam ja nie wiem z czego to sie bierze bo wieszamy jej na palakach rozne zabawki i za kazdym razem jest to samo. moze to kwestia tego ze palaki sa wysoko? w tiny love sa tak fajnie niziutko ze dziecko siega do wszystkich zabawek.

w kerfurze jest tez promocja na pieluchy pampers premium care oraz produkty hipp.

agulam ja nie wiem z czego to sie bierze bo wieszamy jej na palakach rozne zabawki i za kazdym razem jest to samo. moze to kwestia tego ze palaki sa wysoko? w tiny love sa tak fajnie niziutko ze dziecko siega do wszystkich zabawek.

Właśnie miałam napisać, że może Lenka do zabawek nie sięga. Jak byłam ostatnio u przyjaciółki to położyłyśmy Maję na macie z której kiedyś korzystał jej synek i też zaczęła na niej płakać ale dopiero po tym jak po jakiś 10-15 minutach wyciągania rączek do zabawek nie mogła ich dosięgnąć.

siega, zabawki na roznych wysokosciach mozna zawiesic i od poczatku specjalnie wieszalismy na tyle dlugie zeby mogla po nie siegac, nic to nie daje.

reklama
Do góry