reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

my mamy dwie pary takich skarpetek, sa super, w kazdym rossmannie mozna kupic jak bedziecie zainteresowane.

dalismy dzis ostatnia szanse macie rainforest z fp ale niestety dzidziunia jej nie lubi, polezy chwile i sa nerwy, tak jest od samego poczatku. za to wczoraj na frankowej malpiej wyspie z tiny love lezala zafascynowana dobra godzine bez marudzenia. chyba trzeba bedzie jedna sprzedac i kupic druga...

reklama
skarpet mamy chyba z sześć par takich z grzechotką. Fajne są tylko przy intensywnym majtaniu szybko spadywują ;-)
w rossmanie kupowałam po 6,99 jeszcze w ciąży

dalismy dzis ostatnia szanse macie rainforest z fp ale niestety dzidziunia jej nie lubi, polezy chwile i sa nerwy, tak jest od samego poczatku. za to wczoraj na frankowej malpiej wyspie z tiny love lezala zafascynowana dobra godzine bez marudzenia. chyba trzeba bedzie jedna sprzedac i kupic druga...

ano małpa dawała czadu ;-) tylko Stachu się za dużo chyba nastymulował bo potem w mega histerię bidulinek wpadł :-(

Oto nasze ostatnie zakupy jesienno - zimowe:)

Załączniki

• DSCF3069.jpg
    DSCF3069.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 35
  • ciuchy.jpg
    ciuchy.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
o ile dobrze pamietam to jedna pare tych magicznych skarpetek dostalismy od cioci chrupci wlasnie :)
malpka z maty owszem stymulujaca ale i irytujaca, u nas histeria tez byla ale wieczorem przed snem, jednak dzien byl mocno przepelniony wrazeniami. ja sie najbardziej napalilam na ten dzwoneczek z maty ktory sie tak leniuszkowi spodobal.

Iwi fajne zakupy

Nataliak moja olinka uwielbia te mate rainforest

Frigga to dobrze że wzielas ten lezaczek,na pewno bedziesz zadowolona

kubeczka jeszcze nie posiadamy a krzesełko mam po wikim drewniane ,ale mam duza kuchnie wiec nie ma problemu

w carrefurze sa bodziaki po 4 zł,i pajace po 8 moze ktoras skorzysta

w kerfurze jest tez promocja na pieluchy pampers premium care oraz produkty hipp.

agulam ja nie wiem z czego to sie bierze bo wieszamy jej na palakach rozne zabawki i za kazdym razem jest to samo. moze to kwestia tego ze palaki sa wysoko? w tiny love sa tak fajnie niziutko ze dziecko siega do wszystkich zabawek.

w kerfurze jest tez promocja na pieluchy pampers premium care oraz produkty hipp.

agulam ja nie wiem z czego to sie bierze bo wieszamy jej na palakach rozne zabawki i za kazdym razem jest to samo. moze to kwestia tego ze palaki sa wysoko? w tiny love sa tak fajnie niziutko ze dziecko siega do wszystkich zabawek.

Właśnie miałam napisać, że może Lenka do zabawek nie sięga. Jak byłam ostatnio u przyjaciółki to położyłyśmy Maję na macie z której kiedyś korzystał jej synek i też zaczęła na niej płakać ale dopiero po tym jak po jakiś 10-15 minutach wyciągania rączek do zabawek nie mogła ich dosięgnąć.

siega, zabawki na roznych wysokosciach mozna zawiesic i od poczatku specjalnie wieszalismy na tyle dlugie zeby mogla po nie siegac, nic to nie daje.

reklama
Do góry