reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
julita, a ile waży twoja Maja ze kurteczka za mała? Ile za nią chcesz?

sluchajcie ile płacicie za Oilatum w aptece? Bo nie wiem czy w atece kupowac czy na Allegro. W aptece jeszcze nie spr cen, na Allegro 52 zl z przesylka kosztuje 500 ml.

Ja płaciłam w doz.pl 46,09zł
Oilatum, emulsja do kąpieli (import równoległy), 500ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Od razu mówię, żeby się nie sugerować tym importem równoległym, to jest to samo Oilatum co każde inne tyle że na butelce nie ma napisów po polsku :)

kIEDYS PISAŁYSMY O JOHNSONIE ZE UCZULA....U NAS TEZ SIE NIE SPRAWDZIŁ TAKI PŁYN Z OLIWKA A MAŁA MIAŁA BARDZO SUCHA SKÓRE.... NIEDAWNO KUPIŁAM ZNOWU JOHNSONA ALE SOOTHING NATURALS 400 ML BO JEST JESZCZE MAŁY ALE CHYBA NNY..... I POWIEM WAM REWELACJA!!!!!SUCHEJ SKÓRY BRAK I ŁADNIE PACHNIE, MA EKSTRAK Z LISCI Z DRZEWA OLIWNEGO....I WŁASNIE KUPILISMY KOMBINEZONIK MISIOWY ZA 22 ZETA....
NIE WIEM CZY SIE SPRAWDZI ALE PODOBAŁ NAM SIĘ, NA ZIME KUPIŁAM 3 JEDEN JESZCZE NA POCZCIE ALE JAK DOJDA WSZYSTKIE TO KTÓREGOS SIE POZBEDE.....BO PIERWSZY TO NIEWYPAŁ :/

Załączniki

• misiek.jpg
    misiek.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 30
Tysia moja Maja będzie ważyła ponad 8,500 g bo jak się szczepiliśmy na początku września to właśnie tyle ważyła. Na długośc jest na nią dobra i rękawki również tylko w pasie jest ino ino, no a przymierzałam jej na samego bodziaka...a gdzie jakaś bluzeczka:baffled:...Tak jak pisałam kurteczka jest nowa, to tak 30zeta
Wczoraj widziałam w Pepco kombinezony za 19.90. rozm 74 i 80 ,kurcze żałuję nie wzięłam :(
Byłam dziś właśnie w Pepko i nie było u nas takich kombinezonów a szkoda bo też bym taki za tyle kupiła:-(
dzieki julita za foty, my jednak nie skorzystamy.
okij....

Dziś moje zakupy w sklepie lumpkowym to pajac dla Mai i śpiworek do spania oraz dla mnie kremowy sweterek rozpinany i spódniczka do leginsów:)))
Szkoda że miałam tylko godzinkę bo pewnie więcej bym upatrzyła dla siebie:)))

podziękujesz jak zerkne :p
wczoraj byłam u koleżanki i miała takie pudło pampersów "4" 162szt za 90zł a "3"-szt:186 i ta promocja niby ma być do konca września, mam nadzieję, że jeszcze bedzie

podziękujesz jak zerkne :p
wczoraj byłam u koleżanki i miała takie pudło pampersów "4" 162szt za 90zł a "3"-szt:186 i ta promocja niby ma być do konca września, mam nadzieję, że jeszcze bedzie
jest, jest:) my je mamy (3 oczywiście), to są te lewe pampki bez nadruków, o których kiedyś pisałam:p

reklama
Do góry