reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a tak naprawde to co miało być??![]()
przeczytałam PUKA![]()
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
pokaszukamy wlasnie kombinezonu albo kurteczki na 68.
a tak naprawde to co miało być??
chyba pokaż
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
bardzo fajna skrzynia i bardzo pomysłowo z tą literką F....
...też strasznie się cieszę, że będzie "F"! Poduszke zamawia się dodatowo, spytali jaką bym chciała, powiedzieli, że mogą np naszyć serduszko, ja zapytałam o F jak Franek i powiedzieli, że no problem! Będzie F w serduszku:-) Nie mogę się doczekać!
a tak naprawde to co miało być??
Ojjjjj.... "Poka" to taki skrócik, zamiast "pokaż"... ja tez tak czasami mówię
N
nataliak
Gość
dzieki julita za foty, my jednak nie skorzystamy.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
...też strasznie się cieszę, że będzie "F"! Poduszke zamawia się dodatowo, spytali jaką bym chciała, powiedzieli, że mogą np naszyć serduszko, ja zapytałam o F jak Franek i powiedzieli, że no problem! Będzie F w serduszku:-) Nie mogę się doczekać!
Ojjjjj.... "Poka" to taki skrócik, zamiast "pokaż"... ja tez tak czasami mówię![]()
no wlasnie się domyśliłam.. ale dopiero na spacerze.. ale ja to jestem..... ech.... tez tak gadałam.. ale jak w domu syna musieliśmy poprawnie uczyć mowić, to skończyły się takie skroty.. nie można mówić, np no, pokaz, zara....itp.... ech....
reklama
tysia123
Fanka BB :)
julita, a ile waży twoja Maja ze kurteczka za mała? Ile za nią chcesz?
sluchajcie ile płacicie za Oilatum w aptece? Bo nie wiem czy w atece kupowac czy na Allegro. W aptece jeszcze nie spr cen, na Allegro 52 zl z przesylka kosztuje 500 ml.
sluchajcie ile płacicie za Oilatum w aptece? Bo nie wiem czy w atece kupowac czy na Allegro. W aptece jeszcze nie spr cen, na Allegro 52 zl z przesylka kosztuje 500 ml.