reklama
aga te folie też były biało- zielone, ale i pieluszki miały tylko kolorowe paski
hmmmm, to chyba ci się lewe trafiły, u mnie są nadruki z przodu i z tyłu tzn z tyłu jest ten zajączek na książycu i chmurki.
z przodu są chmurki, słoneczko, żaba no i to gdzie się rzep przyczepia to są różne np. miś, owieczka, krowa, dziewczynka, chłopiec itd (musiałam iść obejrzeć ;-))
Ostatnia edycja:
N
nataliak
Gość
powtarzam po raz kolejny ze nie sa zadne lewe, my tez takie mamy.
podziękujesz jak zerkne![]()
wczoraj byłam u koleżanki i miała takie pudło pampersów "4" 162szt za 90zł a "3"-szt:186 i ta promocja niby ma być do konca września, mam nadzieję, że jeszcze bedzie
Ja wczoraj kupiłam w Tesco na Kabatach ostatni karton "4", pampki są jak najbardziej kolorowe i z nadrukami, tylko folia w którą są pakowane jest biało- zielona. Nie są lewe
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
N
nataliak
Gość
jesli nie sa lewe to dlaczego jedne maja nadruki a inne nie, czy to jest jakaś starsza partia??
moze starsze partie a moze cos podobnego, az zadzwonie na infolinie pampers i zapytam
a my nie zdążylismy na promocje CHOLERCIA ! Poszłam się zapytać babki to były na magazynie tylko "3" i "5" ;/ ;/
Za to kupiliśmy małemu ciepłą czapkę ruske , wygląda w niej prze śmiesznie
jest taka mięciutka
ceratkowy śliniaczek, i przy gerberkach były takie skarpetusie, nam się sprawdzają.;]
Za to kupiliśmy małemu ciepłą czapkę ruske , wygląda w niej prze śmiesznie
Załączniki
estragon
mamusia synusia:P
wiem, że nie są lewe, ja się śmieję, że podróbypowtarzam po raz kolejny ze nie sa zadne lewe, my tez takie mamy.
reklama
N
nataliak
Gość
elwiwas czapa super! a skarpetki gerbera kupilam kiedys kilka par nowek od jakiejs kobiety na allegro za grosze ale spory rozmiar wiec jeszcze czekaja.