reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga te folie też były biało- zielone, ale i pieluszki miały tylko kolorowe paski

hmmmm, to chyba ci się lewe trafiły, u mnie są nadruki z przodu i z tyłu tzn z tyłu jest ten zajączek na książycu i chmurki.
z przodu są chmurki, słoneczko, żaba no i to gdzie się rzep przyczepia to są różne np. miś, owieczka, krowa, dziewczynka, chłopiec itd (musiałam iść obejrzeć ;-))

Ostatnia edycja:
podziękujesz jak zerkne :p
wczoraj byłam u koleżanki i miała takie pudło pampersów "4" 162szt za 90zł a "3"-szt:186 i ta promocja niby ma być do konca września, mam nadzieję, że jeszcze bedzie

Ja wczoraj kupiłam w Tesco na Kabatach ostatni karton "4", pampki są jak najbardziej kolorowe i z nadrukami, tylko folia w którą są pakowane jest biało- zielona. Nie są lewe:-D

jesli nie sa lewe to dlaczego jedne maja nadruki a inne nie, czy to jest jakaś starsza partia??

moze starsze partie a moze cos podobnego, az zadzwonie na infolinie pampers i zapytam :p nie wierze zeby to byly jakies podroby bo poza brakiem tych dodatkowych obrazkow nie roznia sie absolutnie niczym i jak widac sprzedawane sa w calej polsce.

a my nie zdążylismy na promocje CHOLERCIA ! Poszłam się zapytać babki to były na magazynie tylko "3" i "5" ;/ ;/
Za to kupiliśmy małemu ciepłą czapkę ruske , wygląda w niej prze śmiesznie ;) jest taka mięciutka :) ceratkowy śliniaczek, i przy gerberkach były takie skarpetusie, nam się sprawdzają.;]

Załączniki

• Desktop1.jpg
    Desktop1.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
elwiwas czapa super! a skarpetki gerbera kupilam kiedys kilka par nowek od jakiejs kobiety na allegro za grosze ale spory rozmiar wiec jeszcze czekaja.

Do góry