reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
W Biedronce w maju była promocja na dziecięce akcesoria, byl też proszek LOVELA, która do dzis wyprzedają, tak jakj u nas.
nie leży on na półce z chemią tylko na IN-OUTach-na koszach lub szczytach regałów:)
Fakt, faktem, że cena jest przystępna:)
Jak dokończę Lovelę to spróbuję Persila lub Vizira o których piszecie

My zostajemy nadal przy Dzidziusiu. Chcieliśmy zmienić już na Persil Sensitiv. Dosypałam do prania i Hanusia dostała uczulenie :no:. Każde dziecko jest inne, więc najlepiej samemu zobaczyć.

Kupiłam pieluszki dada i jestem miło zaskoczona jakością, są większe od pampków i twardsze, ale nie na tyle żeby to przeszkadzało, fajne wysokie zapinania są, nie przelewa się z nich, ale kupska do nich jeszcze nie było.

I ja w dzidziusiu piorę.

dziewczyny mam pytanko czy jak uzywalimsy loveli do prania to moge jej prac ciuszki w dzidziusiu??wiecie na poczatku wszystkie miala pierwsze ubranka wyprane w tym proszku i nic jej nie było?? jak myslicie zmienic jej na dzidziusia...a tak wogole to czasem spi albo lezy w nszym lzoku i posciel jest prana w naszym normalnym proszku chyba OMO jak sie nie myle i nic jej nie jest chyba twarda kobitka z niej

reklama
katagorka nie nie powinno się dziac, ja testowałam na początku i lovele i jelpa, a później przeszłam na dzidziusia. Ostatnio skończył mi się proszek, a u mnie w sklepie nie było dzidziusia, więc kupiłam małe opakowanie E senstive i też nic się nie działo.

Do góry