reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kilka z nas krytykowalo huggiesy za to ze przeciekaja bokami i sa dosc sztywne. nie sugeruj sie promocja, one sa ciagle i wszedzie w jakiejs promocji ;)

ja nie polecam huggiesów, sztywne i kupa i siuśki bokiem wychodzą.
za to nadal testuję biedronkowe dada i jak narazie sa ok :-)

u nas huggiesy to samo - sztywne i przeciekają koło nóżek... zużyłam ok. 15 sztuk z opakowania i reszta stoi w szafie, bo nie chce ich używac.

dziewczyny i jak z rozmiarówką tych pieluch Dada? 3-6kg są takie same jak w Pampersach?
my jesteśmy na etapie Pampersowych 2 ale nigdzie nie mogę znaleźć tego rozmiaru w wersji Sensetive lub Activ Baby więc kupiłam New Baby - nie bardzo mi one leżą i młody już odparzył dupsona więc chyba z braku laku wypróbuję Dada :/

Awru, Jagoda tez sobie odparzyła pupę i tez używamy tych Pampersów 2 (w zółtym opakowaniu). Myslisz, że to od nich? Bo ja sądziłam że to od tych upałów.

reklama
Ja też uzywam tych pampków pampersa nr 2 i u mnie nie ma odparzenia :)

Dziewczyny moja mała dostała dzisiaj super prezent! Owce, która wydaje dźwięki: szum morza, bicie serca, deszcz i wieloryby. Usypia przy niej super!! Nie muszę bujać!! Wkładam do łózeczka, włączam owce i mała sama zasypia. A jak nie to grzecznie sobie leży!! Rewelacja! Daje linka i polecam!!
Śpiąca Owieczka POZYTYWKA Bicie SERCA cloud b (1056653538) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry