reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

czy ktoras z mamus wie gdzie mozna kupic w ksiazke zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka"?
w ksiegarniach internetowych ktore przejrzalam jest niedostepna,a na allegro osiaga zawrotne ceny (kupili za 50zł a sprzedaja po 100zł) :/
z gory dzieki za odp

reklama
My używamy czasami smoka- i u nas wpływu na karmienie piersią brak:happy2:

BTW, zamówiłam sobie na allegro biustonosz do karmienia Alles:

__Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama BIANCA 75 E (1047403988) - Aukcje internetowe Allegro

i powiem Wam, że mam o niebo lepsze samopoczucie.. Jest bardzo fajny, polecam!

Fajny? To dobrze, bo kupiłam ten sam :) i jeszcze ten:
Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama DREAM 75 D (1062911879) - Aukcje internetowe Allegro
A długo czekałaś? Bo ja u tego samego sprzedawcy i kurcze już tydzień czekam...

czy ktoras z mamus wie gdzie mozna kupic w ksiazke zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka"?
w ksiegarniach internetowych ktore przejrzalam jest niedostepna,a na allegro osiaga zawrotne ceny (kupili za 50zł a sprzedaja po 100zł) :/
z gory dzieki za odp

w tej chwili tylko na allegro, naklad jest wyczerpany.

Fajny? To dobrze, bo kupiłam ten sam :) i jeszcze ten:
Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama DREAM 75 D (1062911879) - Aukcje internetowe Allegro
A długo czekałaś? Bo ja u tego samego sprzedawcy i kurcze już tydzień czekam...

Hehehe, nie uwierzysz- domówiłam sobie taki sam!:-D Nie zamawiałam 2 od razu, bo pierwszy raz w ogóle kupuję stanik przez internet i nie byłam pewna właśnie, czy będzie mi pasował...

A w ogóle to Francisław dostał karuzelę FP- tą, którą ma chyba większość majowych dzieciaczków- z misiami, na pilota:happy2: Teraz musimy tylko kupić baterie!

...co do smoczków LOVI- to są śliczne, chyba też "sobie" kupimy:-)

Ostatnia edycja:
bardzo ładne te karmniki :) ja nie wiedziałabym jaki rozmiar zamówić. Staniki zawsze przymierzam. Ostatnio kupowałam sobie 3 staniki w atlanticu i każdy miał inny rozmiar - 80B, 80C i 80D :/

Ostatnia edycja:
z gory dzieki za odp
ja kupiłam na allegro za 100 właśnie, obejrzałam 2 razy płytkę, książke przeczytałam M też i sprzedałam dalej :-)

Dziewczyny! Kiedyś, któraś z was wklejała linka do allegro z tą karuzelką Fishera. Nie mogę nigdzie znaleźć. Może ktoś go wkleić jeszcze raz??

hej, hej wlasnie wpadla mi w oko stronka niemiecka Startseite - flaschenmilch.de - Babynahrung, Babypflegeartikel und Windeln clever einkaufen
Widze ze maja mega niskie ceny mleka i pampersow. wiadomo jest dosc wysoki koszt wysyslki, bo

Germany to these EU countries (European Union) like France, Hungary, Italy, Sweden, Great Britain, Ireland, Poland and other (check system).
We charge
1-10kg = 9,90 Euro, 11-25kg = 18,95 Euro, 26-40 kg = 24,95 Euro, 41-50 kg = 29,95 Euro

ale jak by popatrzec na to z drugiej strony np ile ksoztuje melko Humana w sklepie ( u mnie np 400g 18 euro a tutaj opakowanie 500g za 9 euro...to chyba sie oplaca..i to samo z pampersami. Wazne zeby zmiescici sie w wadze .-)))

reklama
dziewczyny jakie leżaczki, bujaczki polecacie? potrzebujemy pilnie, bo młody już za bardzo na sofie sie wierci, koniecznie taki z opcją leżenia na płasko
dzieki

Do góry