reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

czy ja wiem? mnie się takie prezenty nie podobają :zawstydzona/y:
z perspektywy czasu mogę powiedzieć ze dla dziewczynki kupiłam złote kolczyki, teraz ma 9 lat i bardzo lubi je nosić

reklama
Malina, Alutka, Ja tez mam ten leżaczek, ale młoda nie specjalnie chce w nim leżeć... Zabawki są jeszcze nie przydatne - Jagoda chętniej obserwuje pałąk, bo jest w czarno-białe pasy. Wibracji też nie lubi... :/ Mam nadzieje, że jak trochę podrośnie, to chętniej będzie w nim przebywać. Tymczasem daje rade spokojnie posiedziec raptem kilka minut, potem jak zacznę ją bujac, to kolejne kilka, a potem to juz płacz i trza babasa wyjmawać ;P

Julita, bucik jest bardzo ładny, tylko moim zdaniem mało praktyczny. Podobnie jak Krewetka, kupiłabym coś z biżuterii, np. łańcuszek, zawieszkę, kolczyki itp.

Lenkaa, huśtawka super! Też mi się takie podobają. Jednak z uwagi iż nasza mała na razie nie preferuje leżaczka, to z zakupem huśtawki jeszcze się wstrzymamy.

A ja dziś spóźniona, bo dzień dziecka był 2 dni temu, ale tez zaopatrzyłam sie w prezenty dla małej :) Kupiłam matę edukacyjną i dwie zabawki z Lamaze. Juz sie nie mozemy doczekac az przyjda :) mam nadzieje, ze sie spodobaja Jagodzie.
Mata edukacyjna TINY LOVE interaktywna,muzyka. (1061021029) - Aukcje internetowe Allegro
KSIĄŻECZKA DO ŁÓŻECZKA LAMAZE PREZENT DLA ... (1059673772) - Aukcje internetowe Allegro
ZAWIESZKA PTASZEK PAW LAMAZE NA PREZENT W-WA (1060839868) - Aukcje internetowe Allegro

Tak,potwierdzam,że paw fajniutki jest.Mateusz do tej pory tylko patrzył na jego czarno-biały zadek,ale dzisiaj nad ranem się świetnie zabawiał,trącając go rączką.Mruczał też po swojemu,miło było popatrzeć :-)
A dziewczyny,które karmią piersią-dajecie smoczki-uspokajacze :confused: A jeśli tak,to jakich firm?Ja się uparłam,że jeśli już to tylko lovi,bo boję się,że maluszkowi coś się ze ssaniem może poprzestawiać i zamówiłam specjalnie na necie,bo nie mogłam u nas nigdzie kupić.Ale nie wiem,czy będę używać.Myślicie,że ssanie takiego smoka ma jakiś wpływ na karmienie?

ta pani z ostatniego zdjecia nie wyglada na mloda matke ;P ladny ten stanik, zaraz obadam inne i chyba sie na cos skusze bo ja dalej korzystam z tych koszmarkow za 13,90 i juz mam dosc, sa bardzo zabudowane.

Dzięki,to może sporadycznie będę podawać :-) Ja zamówiłam takie:
LOVI
Biustonosze Alles również polecam,mam dwa i się świetnie sprawdzają,do tego ładnie się prezentują.

reklama
kurcze chciałam kupić ten balsam poporodowy w DOZ i nie mają go:(
A co lepsze w aptece koło mnie też go nie ma:(

Do góry