reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja też myślałam o tej własnie macie, bo jest niezaprzeczalnie najładniejsza z wszystkich oferowanych na naszym rynku... ale widzę jak Karolek (a ma dopiero 3 tygodnie!!!) zwraca uwagę na karuzelkę czy dużą białą świnkę albo kolorowe maskotki. Potrafi z pół godziny wpatrywac się w te cudeńka, dlatego stwierdziłam, że kupię matę "bardziej edukacyjną", tzn taką, która dodatkowo gra i ma jakieś światełka. I taką właśnie polecam:)
Ja kupuję FP- Rainforest.

taka? Mata edukacyjna rainforest fisher price k4562 (1042263669) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
u mnie mycie pupci tak jak u Krewetki... jeśli jest to tylko malutkie pierdnięcie z kupką to chusteczki a jesli juz powazniejsza sprawa to woda i do tego duże płatki kosmetyczne....
tez jestem na etapie uzywania chusteczek dada i są ok więc nie będę zmieniała na inne...

Aldonta ja też używałam tylko chusteczek,teraz tez mam taki zamiar.

Ja oczywiście też mogę polecić chusteczki biedronkowe dada,przy Majce się sprawdzały rewelacyjnie,żadnych uczuleń i cena też ok.Te z pampersa też są fajne jak dla mnie tylko że są droższe.

ja też myślałam o tej własnie macie, bo jest niezaprzeczalnie najładniejsza z wszystkich oferowanych na naszym rynku... ale widzę jak Karolek (a ma dopiero 3 tygodnie!!!) zwraca uwagę na karuzelkę czy dużą białą świnkę albo kolorowe maskotki. Potrafi z pół godziny wpatrywac się w te cudeńka, dlatego stwierdziłam, że kupię matę "bardziej edukacyjną", tzn taką, która dodatkowo gra i ma jakieś światełka. I taką właśnie polecam:)
Ja kupuję FP- Rainforest.

Chusteczki nawilżane:))) już kiedyś pisałam o ilościach, teraz wypowiem się co do jakości. Otóż wypróbowaliśmy już Mustelę, o których pisałam, że są zbyt mokre, jak dla mnie za bardzo nasączone. Wypróbowaliśmy też Pamper Sensitive i Baby Fresh, Bobini i Cleanic oraz Dada. I wyobraźcie sobie, że najlepiej wypadają Dada Sensitive z Biedronki, są najmiększe, pachnące i dobrze zbierają kupki. Wypróbujcie je, bo są tanie, a nie umywają się moim skromnym zdaniem do całej reszty.
Estragon to daj znać jak ta mata bo u nas to na razie typ nr 1:tak:

W takim razie chyba i ja zakupie na probe te biedronkowe chusteczki:-)

Krewetka właśnie tą matę chcę kupic. Na razie czekam na pieniążki, bo będę od razu chciała zamówic leżaczek-bujaczek jakiś z wibrą, bo niestety widzę, że bez huśania:p u nas się nie obędzie, a ręce mi już 3,5 kg nie wytrzymują:), a co dopiero jak będziemy ważyc 6 czy 9 kg.

Ja też własnie kupiłam kiedyś 4 paczki Dada za 11 zł, myślę, że cena jest ok.
Do mycia z siuśków używam tylko chusteczek.
Wampi dzięki za linka, jutro wyślę mamę do biedrony:)

Wampi dzięki za cynk:tak:
Ta oferta jest dopiero od 24 maja, czyli od przyszłego poniedziałku lub od dat podanych na stronach.
Z tymi drobnymi akcesoriami to trzeba się spieszyć, od ich daty wystawienia, bo z doswiadczenia wiem, że cieszą się wieeeelkim zainteresowaniem, a są tylko do wykończenia zapasów:tak:
kilka lat się w "owadzie" przepracowało :-D

reklama
Do góry