reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny, czy ktoraś z was natknęła się na taki stelaż nakladany na wanne na ktorym mozna postawic wanienke? Chcemy kapać maleństwo w łazience, miejsca jest malo, wiec wymyslilismy ze jakby byla nakladka na wanne, na ktorej stawia się wanienke na wysokosci brzegu wanny to byloby oki.

Dziewczyny, czy ktoraś z was natknęła się na taki stelaż nakladany na wanne na ktorym mozna postawic wanienke? Chcemy kapać maleństwo w łazience, miejsca jest malo, wiec wymyslilismy ze jakby byla nakladka na wanne, na ktorej stawia się wanienke na wysokosci brzegu wanny to byloby oki.
nie wiem czy są takie stelaże do zwykłych wanienek, ale na pewno do Ondy są:
PODPORA REGULOWANA STELAŻ NA WANNĘ OK BABY ONDA (1023319336) - Aukcje internetowe Allegro

My kupiliśmy ten stelaż właśnie i w domu okazało się, ze- poniewaz wanna jest w srodku profilowana, nijak nie da sie zamontowac stelaza:-( Wystawilam go znowu na allegro i kupilam taki zwykly, rozstawiany poza wanna, tyle tylko ze jest naprawdę wielki!

Wampi kupiłam ten kocyk,oczywiście Winx,Majka szczęśliwa.U nas już Kubusiów nie było wogóle.

Tysia ja mam taka zwykłą wanienkę,po Majce jeszcze.Ja wkładam do naszej wanny tą dziecięcą i jest ok.Pewnie na stelażu wygodniej,ale nie narzekam jakoś daję radę ;-).

reklama
Tysia ja mam taka zwykłą wanienkę,po Majce jeszcze.Ja wkładam do naszej wanny tą dziecięcą i jest ok.Pewnie na stelażu wygodniej,ale nie narzekam jakoś daję radę ;-).[/QUOTE]

no planowalam kupic normalna plus stojak, bo wiadomo ze po porodzie schylac sie bedzie ciezko. A mąż nie zawsze bedzie. A póżniej juz spokojnie taka wanienke mozna by wstawiac do wanny. Ale widze ze kupie zwykla, poki nie dojde do siebie bedziemy kąpać w pokoju albo mąż będzie kapał, a potem juz do wanny bede wstawiac....
Kurcze, na tym etapie to wanienke powinnam juz dawno miec a nie ja tu wymyslam ;/

Do góry