reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
My chyba zostaniemy przy tej którą prezentowałam, niestety finansowo nie damy rady...'
A chciałam kupić leżaczek z FP))
A chciałam kupić leżaczek z FP))
martina969
Filipowa mama
czy lovela 1,9kg za 15zł to dobra cena?
wydaje mi się że dobra cena
N
nataliak
Gość
czy lovela 1,9kg za 15zł to dobra cena?
dobra, zwykle w rossmannie kosztuje okolo 19zl.
A ja sczaiłam ostatnio że biedronce ma być płyn do płukania lovela za 5,99 a proszek za 14,99 .To chyba będzie od 24 maja o ile się nie mylę Dzieci małe i duże
A ja sczaiłam ostatnio że biedronce ma być płyn do płukania lovela za 5,99 a proszek za 14,99 .To chyba będzie od 24 maja o ile się nie mylę Dzieci małe i duże
Racja, racja
Ma być takowa promocja, Wampi nam o niej wczoraj pisała
Proszek opłaca się napewno!!!!
.
a powiedzcie mi miedzy skurczammi ..................ja dzidzia się zsisia to czym przecieracie pupke przy zmianie pampersa zasisianego , tez chusteczki? a jeśli woda to czego uzywacie....gazików? ups nie wiem.....nie pamietam
u mnie jak mała kupka to przemywam ciepłą przegotowana wodą i wacikiem, wtedy nie płacze, bo jak robię chusteczką, to muszę ją ogrzać w dłoniach, bo młody się drze, jak mu zimno ;-)
a samych sików w naszej pieluszcze jeszcze nie spotkałam
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
he he widzę, że mamy tak samo. Najlepiej woda i waciki))u mnie jak mała kupka to przemywam ciepłą przegotowana wodą i wacikiem, wtedy nie płacze, bo jak robię chusteczką, to muszę ją ogrzać w dłoniach, bo młody się drze, jak mu zimno ;-)
a samych sików w naszej pieluszcze jeszcze nie spotkałam