reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

bielizny nie wymieniają jako tako.......tak jest na paragonie napisane......ale miła rozmowa można wszystko......w HM juz mi tyle razy szli na ręke ze lubie tam cos kupić tym bardziej że rozmiary nie sa zaniżane ani zawyżane i pasuja na takie postawne kobietyyyy jak JA :p ale ze stanikiem iśc mi sie nie chce,,,,,zostawiam go bo ładnie leży, zreszta wczoraj po roku czasu reklamowałam koszulę(tyle w niej chodziłam prawie) w której materiał rozszedł sie na rękawie i dostałam zwrot :) wiec stanik wyszedł mi za dyszkę...

jeśli Wam sie cos stanie z ciuszkiem od nich-tak jak u mnie......to nawet nie chca paragonu, zaskoczyli mnie miło......uznaja to za wadę i wymieniaja na cokolwiek yuppi....

reklama
sorry ale kto tak powiedział........ja bez fiszbin mam jeden bawełniak i tylko biust mi sie w nim raczej zniekształca...... ja bez fiszbin nie daje rady :) dla mnie taki jest wygodny i komfortowy!!!

mówiły mi inne mamy i czytałam w jakimś tam artykule, ale powiem Ci że ja też mam takie dwa zwykłe bez fiszbin i biust wygląda mało zachęcająco:/ i zamierzam kupić sobie jakiś lepszy z fiszbinami żeby jakoś się prezentować M. i synusiowi:p

Ja mam 2 zwykle bawełniane ale myśle ze do karmienia i na noc ma początku sie sprawdzą, a po porodzie kupię sobie jakiś porządny z fiszbinami bo bez to ja nie lubie

Taki kupiłam sterylizator:) Mam nadzieje że się przyda...

Załączniki

• sterylizator.jpg
    sterylizator.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 24
Co do staników to ja mam jeden z fiszbinami a jeden bez firmy Alles Mama.Ładnie się prezentują,zobaczymy jak będzie w praktyce,a po porodzie zamierzam dokupić jeśli się sprawdzą też z tej firmy.Modlę się,żebym tym razem mogła karmić piersią...

reklama
Evelinka, kupowałaś je przez internet? Bez problemu dobrałaś rozmiar?
Tak,kupiłam na necie.Porównałam moje wymiary do tych z podanej tabeli.Dodałam w misce więcej na wkładkę laktacyjną,także teraz są w obwodzie w sam raz a w misce luźniejsze.Więcej dokupię później,bo ponoć Dziewczyny pisały,że biust może się jeszcze sporo powiększyć po porodzie.Zobaczymy.

Do góry