reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

aaaaaa wlasnie! w tesco jest sterylizator elektryczny marki tesco za okolo 100zl i jest ponoc bardzo dobry, czasem jest na niego spora promocja i kosztuje wtedy ponizej 50zl.

reklama
a czy któraś z mam posiadających wózek x lander ma do niego parasolke? i wie jak to ustrojstwo obsługiwać ;)
zamontowalismy ja wczoraj i nie bardzo wiem w jaki sposob mozna ustawic jej kat nachylenia... jest co prawda sprezynka ale dosyc mocno ja probowalismy wyginac, a ona (ta sprezyna) strasznie sztywna jest (nie chcielismy na sile tego robic) dodatkowo na kazdej nierownosci parasolka ta buja sie to w prawo to w lewo,nie jest sztywna powinna sie tak zachowywac?

Dziewczyny, a jakie polecacie podgrzewacze do butelek (co by pasowały do butelek TT)????
Bo ten zakup jeszcze przede mną a zieloniutka jestem w tym temacie zupełnie

My też narazie nie kupujemy ani pogrzewacza ani sterylizatora, jak będzie taka potrzeba, zawsze można skoczyć do Smyka, albo innego sklepu i po sprawie.. Najpierw sprawdzę jak mi idzie z cyckiem;-)
Ale jeśli już, to akurtat podgrzewacza nie będę kupowała TT, widziałam test różnych podgrzewaczy w jakiejś gazecie i zwrócono tam uwagę, że akurat ten z TT nie ma koszyczka, który jest przydatny do podgrzewnia słoiczków później. Kiedyś w Smyku oglądałam różne sterylizatory i np butelki TT pasowały do tego z LOVI, który ma koszyczek i kosztuje ok 100 pln.

Dziewczyny, a jakie polecacie podgrzewacze do butelek (co by pasowały do butelek TT)????
Bo ten zakup jeszcze przede mną a zieloniutka jestem w tym temacie zupełnie

ja mam canpol (dostalam w spadku) ale ze slyszenia wiem ze dobre sa takie najtansze za okolo 30zl ktorych jest sporo na allegro, wiekszosc z nich ma rowniez funkcje sterylizacji drobnych rzeczy jak np smoczki czy elementy laktatora. warto wybrac taki podgrzewacz ktory nadaje sie rowniez do sloiczkow a najlepiej zeby mial specjalna miseczke do podgrzewania pokarmow stalych. z tt moze byc problem zarwono w przypadku podgrzewaczy jak i sterylizatorow ze wzgledu na to ze te butelki sa szersze niz inne dlatego warto najpierw sie upewnic ze beda pasowaly do danego modelu (zapytac sprzedajacego na allegro albo na zakupy zabrac ze soba butelke i sprawdzic czy wejdzie bez problemu).
wizualnie urzekl mnie natomiast ostatnio podgrzewacz-krowka :)

Załączniki

• krowka.JPG
    krowka.JPG
    24,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry