reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
buciki - 3 euro a skarpetki za 4-y pary 1,5 euro :) nie wiem jak ceny w Polsce sie ksztaltuja:)

ja kupiłam np 3 pary skarpetek Pumy z Usa za 19,90 zł (za przesyłkę płaciłam 12 zł), ale nie zamawiałam samych skarpetek, także myślę, że się opłacało.

U nas kupiłam np w Tesco 2 pary skarpetek i buciki z Cheerokee- za wszystko nawet 10 zł nie zapłaciłam z tego co pamiętam:) (na wyprzedaży, off course:p).

......myślę, że u nas nie ma szans na kupienie nowych, markowych niemowlęcych bucików (typu puma, nike czy adidas) za 3 Euro!:szok: W sklepach kosztują ok 100 pln, w outletach mogą kosztować połowę....

pewnie temat juz byl gdzies przerabiany ale ja go niesttey nie odkopalam. powiedzcie mi prosze jaki kupic materacyk do lozeczka? piankowy? piankowo-kokosowy? czy kokos-pianka-gryka?

reklama
pewnie temat juz byl gdzies przerabiany ale ja go niesttey nie odkopalam. powiedzcie mi prosze jaki kupic materacyk do lozeczka? piankowy? piankowo-kokosowy? czy kokos-pianka-gryka?
Ja kupiłam kokos-pianka-gryka :-)
Dziewczyny którą stroną będziecie kładły materac: kokos na górze, czy grykę? Wiem, że można tak, albo tak, ale co jest lepsze dla niemowlaka?

Do góry