reklama
N
nataliak
Gość
wiecej z Toba nie pojde! <foch>
;P
;P
Uwaga, chwalę się wiosennymi zdobyczami lumpkowymi
Do tego jeszcze kocyk oraz bluzka i sukienka H&M dla mnie
przyznaję, że i ja swój wkład w to miałam, a co ? ;-)
ooo, na przykład te porcięta w paseczki lniano-bawełniane i chyba te ogrodniczki, hmmm.
ładne, co? ;-)
A gdzie te zdobycze z H&M?
REWELACYJNE ZDOBYCZE!!!Uwaga, chwalę się wiosennymi zdobyczami lumpkowymi
Do tego jeszcze kocyk oraz bluzka i sukienka H&M dla mnie
ps. ja nawet jakbym chciała to nie mam już siły szperać i chodzić po mieście
N
nataliak
Gość
w warszawie jest sporo fajnych lumpeksow ale niestety ceny juz nie sa fajne bo 50-70zl/kg.
przyznaję, że i ja swój wkład w to miałam, a co ? ;-)
ooo, na przykład te porcięta w paseczki lniano-bawełniane i chyba te ogrodniczki, hmmm.
ładne, co? ;-)
A gdzie te zdobycze z H&M?
ano wkład w prace nad kolekcją był, przyznaję
zdobycz jedną mam na sobie drugą jeszcze w praniu
nataliak - nie fochaj się bo Stasiek kieszonkowego nie dostanie jak bedzie Lenkę do kina zapraszał
N
nataliak
Gość
nie no z tak elegancko ubieranym mlodym dzentelmenem to moja corka sie moze spotykac ;P
tysia123
Fanka BB :)
Czy kupujecie pościel do wózka??? Mozna znalezc cale komplety - poduszeczka, kolderka, przescieradlo. Ale to chyba dla tych którzy planuja zeby dziecko spalo w wóżku w domu ? sama juz nie wiem...
Jak idzie sie na spacer to raczej nie w poscieli? Ale z drugiej strony przescieradlo by sie przydalo, a samych przescieradel do wozkow nie widzialam ;/ jejku, zielona jestem w tym temacie ;/
Jak idzie sie na spacer to raczej nie w poscieli? Ale z drugiej strony przescieradlo by sie przydalo, a samych przescieradel do wozkow nie widzialam ;/ jejku, zielona jestem w tym temacie ;/
reklama
N
nataliak
Gość
my nie kupujemy. przescieradlo mozna zlozyc takie z lozeczka do mniejszych rozmiarow i wsadzic do wozka albo po prostu jakis kocyk czy cokolwiek innego. podobnie z przykryciem.