reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
no to musicie rodzic wielkoludy...

68 rozmiar - to okolice 6m-cy. Skoro dzieci urodzą sie w maju to moze na koncówkę lata sie załapie - przelom sierpnia/wrzesnia... tak obstawiam

rozmiar 74 nosi dziecko na jakies 8-9 m-cy
80 cm - to rozmiar na okolo 1 roczek. Czasem te wieksze dzieci noszą 86 cm (ale to juz blizej 1,5 roczku)
Julienx moja bratanica w 2 miesiącu miala rozmiar 68, w trzecim 74...dlatego ja letnich ubranek prawie nie mam bo nei wiem jakie kupować:eek:

prawda jest taka, że rozmiar rozmiarowi nie równy więc na to trzeba brać poprawkę przy zakupach..

Z tymi rozmiarmi zwariowac można, ja podzieliłam garderobe Tosi na 0-3, 3-6, 6-9. No i okazało się, że niby ubranka opisane, że 0-3 a różnią się między sobą i to baaaardzo... różnice są ogromne.. No nic, będziemy testowac na żywca:-)

dziewczyny,
przypomnijcie mi proszę na jakie leżaczki, bujaczki się zdecydowałyście? muszę zdecydować się na konkretny model, a jak wpisałam fiser price w allegro to z 10 rożych modeli się wyświetliło ;-) i jak tu coś wybrać:confused: na co zwracałyście uwagę? jakie modele Wy macie?

dziewczyny,
przypomnijcie mi proszę na jakie leżaczki, bujaczki się zdecydowałyście? muszę zdecydować się na konkretny model, a jak wpisałam fiser price w allegro to z 10 rożych modeli się wyświetliło ;-) i jak tu coś wybrać:confused: na co zwracałyście uwagę? jakie modele Wy macie?

A dlaczego tylko fisher price? Ja polecam bright starts, sama kupiłam huśtawkę tej firmy używaną na allegro i jestem mega zadowolona :) Mam taką tylko tańsza o połowę była :)
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA RÓŻOWA MELODIE AUTOMAT ! (968007355) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
dziewczyny,
ja mam taki: z fisher price model nie pamiętam, ale jest ich sporo :-)

Załączniki

• leżaczek1..jpg
    leżaczek1..jpg
    16 KB · Wyświetleń: 25
Do góry