reklama
Julienx moja bratanica w 2 miesiącu miala rozmiar 68, w trzecim 74...dlatego ja letnich ubranek prawie nie mam bo nei wiem jakie kupowaćno to musicie rodzic wielkoludy...
68 rozmiar - to okolice 6m-cy. Skoro dzieci urodzą sie w maju to moze na koncówkę lata sie załapie - przelom sierpnia/wrzesnia... tak obstawiam
rozmiar 74 nosi dziecko na jakies 8-9 m-cy
80 cm - to rozmiar na okolo 1 roczek. Czasem te wieksze dzieci noszą 86 cm (ale to juz blizej 1,5 roczku)
malina29
Mama debiutująca
Z tymi rozmiarmi zwariowac można, ja podzieliłam garderobe Tosi na 0-3, 3-6, 6-9. No i okazało się, że niby ubranka opisane, że 0-3 a różnią się między sobą i to baaaardzo... różnice są ogromne.. No nic, będziemy testowac na żywca:-)
corina
Fanka BB :)
dziewczyny,
przypomnijcie mi proszę na jakie leżaczki, bujaczki się zdecydowałyście? muszę zdecydować się na konkretny model, a jak wpisałam fiser price w allegro to z 10 rożych modeli się wyświetliło ;-) i jak tu coś wybrać na co zwracałyście uwagę? jakie modele Wy macie?
przypomnijcie mi proszę na jakie leżaczki, bujaczki się zdecydowałyście? muszę zdecydować się na konkretny model, a jak wpisałam fiser price w allegro to z 10 rożych modeli się wyświetliło ;-) i jak tu coś wybrać na co zwracałyście uwagę? jakie modele Wy macie?
dziewczyny,
A dlaczego tylko fisher price? Ja polecam bright starts, sama kupiłam huśtawkę tej firmy używaną na allegro i jestem mega zadowolona Mam taką tylko tańsza o połowę była
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA RÓŻOWA MELODIE AUTOMAT ! (968007355) - Aukcje internetowe Allegro
martina969
Filipowa mama
A dlaczego tylko fisher price? Ja polecam bright starts, sama kupiłam huśtawkę tej firmy używaną na allegro i jestem mega zadowolona Mam taką tylko tańsza o połowę była
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA RÓŻOWA MELODIE AUTOMAT ! (968007355) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też mam tej firmy z tym że leżaczek Ładnie wygląda, widać że porządny, ma 7 melodyjek, wibracje, zabawki itp. więc wszystko co dziecku potrzebne
reklama
ja mam taki: z fisher price model nie pamiętam, ale jest ich sporo :-)dziewczyny,
Załączniki