reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no i nie daj Boże zbyt ładne zdjęcie.. bejbiak będzie nas często widywał w nocy i samego rana.. a ten widok nie zawsze może być przyjemny :-p:-p więc może nie poznać..

reklama
Komi czemu tak duzo??? Ja na ubranka teraz dla drugiego wydałam ok. 140zł bo zamawiałam na allegro i zostaly mi do kupienia tylko kosmetyki i pampersy a to tez duzo nie wynisie..
wydaje mi sie ze jest to realne, wlasnie zrobilam zakupy "kosmetkowo-pieluchowe" i wyszlo 250zl + ubranka ( jeszcze kosztu nie podliczylam a sa to glownie z lumpka)+materacyk do łóżeczka i pościel +coś dla mnie ( koszula,laktator itp) wiec nawet nie chce wiedzieć ile to wyjdzie :eek: ( niestety spadkowe mam tylko łóżeczko)

ja byc moze dopiero sie obudziłam ;-) ale nie widzialam wczesniej tej gazetki, a Wy? :-)
super pharm.jpg

hehe, też o tym myslałam, że jak za ładne dam, z sesji na przykład to dzieciak nijak nie skojarzy z ta rozczochraną stworą co dostarcza cyca;-)

A ja zaczelam zastanawiac sie nad butelkami szklanymi. Ze moze sa zdrowsze, no i ze szkla jednak wszystko inaczej smakuje niz z plastiku. Jak myslicie lepsze szklane, czy plastikowe butelki?

Dziewczyny z tymi pieniędzmi to naprawdę jest szok... ja do tej pory na same ubranka wydałam 500 zł a mam komplet tylko na 56 i 62 oraz kilka sztuk większych
Agate też zastanawiam się nad butelkami szklanymi... ale taką chyba kupię dopiero do mleka... a do picia będzie plastikowa...

reklama
Komi czemu tak duzo??? Ja na ubranka teraz dla drugiego wydałam ok. 140zł bo zamawiałam na allegro i zostaly mi do kupienia tylko kosmetyki i pampersy a to tez duzo nie wynisie..
juz mowie czemu otoz musze kupic posciel wraz z wypelnieniem bo krystianek moj spi w swej poscieli no a niezabiore mu jak urodzi sie malec:-)do tego przewijak boe nie mam ,przescieradlo na przewijak,rozek usztywniany bo oddalam:-/
noi licze juz wszystkoz pampersami,husteczkami,na kolke,sobie z koszula nocna,klapkami,szlafrokiem,podpaskami,wkladkami,smoczek,majtki do szpitala,wyprawke nowa,podklady ginekoligiczne,tantum rosa,plyn do hig intym,czopki viburcol,waciki, itp itd naparwde tyle wyszlo pieniedzy,ja kupuje wszystko bo wiem ze napewno te rzeczy mi beda przydatne a wole miec cos na zapas niz potem latac po aptekach gdzie bede sama z dwojka dzieci caly dzien:-(

Do góry