reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Zapomniałam napisać, że widziałam super promocje C&D jak dobrze pamiętam ... Tylko trzeba dobrze przegrzebać .. takie śliczne kompleciki :) np po 19zł..

reklama
Ja postanowiłam pewnych rzeczy których przydatności nie jestem pewna nie kupować przed porodem. Mam na myśli np. laktator, nie wiadomo czy się przyda a jeśli nawet to kupię już po porodzie. To samo u mnie tyczy się butelek antykolkowych czy różnego rodzaju podgrzewaczy do mleka. To są drogie rzeczy i będę sobie w brodę pluła jeśli wydam na to kupę kasy a okaże się zupełnie niepotrzebne. Także na razie wybrałam sobie produkty które ewentualnie kupię jeśli okażą się niezbędne żeby potem nie szukać tylko mieć już wszystko gotowe i wiedzieć co i gdzie :)

Patrzcie jaka super pormocja,ja juz napewno sie skusze na takie zestaw poscieli

6 elementowa pościel orginalna*BABY-RAJ*PROMOCJA (915888745) - Aukcje internetowe Allegro
Komi fajne zestawy jak mnie to 2 wzory się bardzo podobają,ale ja już w piątek kupiłam taki zestaw cały do łózeczka...tzn poszewka na podusie,kołdre, wypełnienie na podusie i kołdre, ochraniacz i baldachim i zapłaciłam 149zł i na tym jednym komplecie poprzestane bo w marcu kupie materiał a mama uszyje mi jeszcze 2 albo 3 komplety na zmiane razem z przescieradłami.

bleee, nie lubie 5-10-15, nie dosc ze drogo to jeszcze maja totalnie beznadziejne ciuszki.

ja też nie lubię tego sklepu, tyle razy tam byłam i jeszcze nic mi się nie podobało, to samo w Coccodrillo (czy jakoś tak:sorry:)
Smyk jest fajny, ale też na wyprzedażach:-p
Elwiwas pewnie byłaś w Mothercare, a tam pewnie już po wyprzedażach to drogo. Widzę, że moje odczucia co do tego sklepu nie są subietywne. Rozumiem, gdyby były tam rzeczy firmowe, ale większośc akcesoriów, to raczej z tych tańszych, a ceny mają wywyindowane.
Komi ja też zastanawiałam się nad tą pościelą, ale właśnie nie wiem jak z jakością. Mówisz, że nie jest najgorsza? Czy ta bawełna nie jest cienka??. Ja chcę ten komplet:

Załączniki

• paseczki_truskawkowe.jpg
    paseczki_truskawkowe.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 22
też zwróciłam uwagę na ten wzór - zastanawiam się jednak czy młody nie dostałby oczopląsu od tych pasków?? :sorry:

reklama
też zwróciłam uwagę na ten wzór - zastanawiam się jednak czy młody nie dostałby oczopląsu od tych pasków?? :sorry:
:-D:rofl2::happy: myślę, że jako drugi komplet może byc, zresztą większośc rzeczy dla dzieci jest takich meeega kolorowych. Ja staram się wybierac takie jak najmniej pstrokate. Drugi komplet będę chciała jakiś lepszy, najlepiej beżowy i mam wyrzuty sumienia, że kupuję dużo rzeczy w takich "nie dziecinnych" wzorach:laugh2:

Do góry