Ja po pierwszym nic nie mam oprocz pokoiku, bo wszystko oddalam, bardzo dawno temu. Teraz nie bede tak szybko oddawac, bo planujemy trzecie dziecko w niewielkim odstepie czasu. I jezeli bedzie znow chlopak, to sie przyda, a jezeli nie, to moze znajdzie sie ktos, komu bedzie mozna ubranka oddac.
reklama
Ja mam raczej takie plany jak Nataliak- tzn odczekać trochę z następnym dzidziusiem, z prostej przyczyny- żeby starsze mogło chyoćby pobujać wózkiem jak zechcę zejść do sklepu po bułki:-) Ale wiadomo, że to czysta teoria, a jak wyjdzie, to pokaże życie:-)
Agate, a Wy planujecie poprzestać na trójce, czy będziecie się starać o dziewczynkę do skutku?:-)
Agate, a Wy planujecie poprzestać na trójce, czy będziecie się starać o dziewczynkę do skutku?:-)
a czemu tak nagle zaczelaś o tym myśleć??:-)dokladnie te ale po 6sztuk pakowane. mysle wiec o rozowych ale zaczekam do poniedzialkowej wizyty bo oczywiscie zaczynam popadac w paranoje ze mojemu leniuszkowi urosl siusiak ;P
właśnie przeglądam jego ofertę i parę rzeczy zamówię![]()
Na właśnie, mnie tez zainteresowały przedmioty u tego "nino" i już podliczyłam - zakupy na prawie 250 zł
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
ja większość rzeczy zakupiłam tutaj Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro resztę dokupię w aptece i sklepie
N
nataliak
Gość
a czemu tak nagle zaczelaś o tym myśleć??:-)
a tak jakos, rzadko mam usg, ostatnie bylo w grudniu i na nim okazalo sie ze jednak bedzie leniuszek a teraz znowu mam watpliwosci i troche sie niepokoje jak widze sterte zakupionych rozowych ubranek bo to juz znacznie wieksza ilosc niz na poczatku z mysla o chlopcu. nie mam juz tyle sily zeby sie bawic w sprzedawanie i kupowanie nowych.
justme5 jak Ci czegos brakuje jeszcze to zerknij na sprzedawcow z wawy umozliwiajacych odbior osobisty, zawsze to wygodniej bo mozna pojsc i obejrzec. z tego co pamietam to jest jeden fajny z rembertowa.
Ja mam raczej takie plany jak Nataliak- tzn odczekać trochę z następnym dzidziusiem, z prostej przyczyny- żeby starsze mogło chyoćby pobujać wózkiem jak zechcę zejść do sklepu po bułki:-) Ale wiadomo, że to czysta teoria, a jak wyjdzie, to pokaże życie:-)
Ja to bym mogla miec nawet czworke dzieci, niekoniecznie temu, zeby miec dziewczynke, tylko lubie duze rodziny. Tylko nie wiem, jak na to maz, bo on chcial miec tylko jedno dziecko, po wielu latach zdecydowal sie na drugie i jakims cudem zgadza sie na trzecie.
reklama