reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja po pierwszym nic nie mam oprocz pokoiku, bo wszystko oddalam, bardzo dawno temu. Teraz nie bede tak szybko oddawac, bo planujemy trzecie dziecko w niewielkim odstepie czasu. I jezeli bedzie znow chlopak, to sie przyda, a jezeli nie, to moze znajdzie sie ktos, komu bedzie mozna ubranka oddac.

reklama
Ja mam raczej takie plany jak Nataliak- tzn odczekać trochę z następnym dzidziusiem, z prostej przyczyny- żeby starsze mogło chyoćby pobujać wózkiem jak zechcę zejść do sklepu po bułki:-) Ale wiadomo, że to czysta teoria, a jak wyjdzie, to pokaże życie:-)

Agate, a Wy planujecie poprzestać na trójce, czy będziecie się starać o dziewczynkę do skutku?:-)

właśnie przeglądam jego ofertę i parę rzeczy zamówię :tak:

Na właśnie, mnie tez zainteresowały przedmioty u tego "nino" i już podliczyłam - zakupy na prawie 250 zł :sorry: No cóż, wszystko jest potrzebne, więc prędzej czy później i tak trzeba będzie kupić, a tak, to tylko raz za wysyłkę ;-)

Szukam i szukam na allegro sprzedawcy idealnego tzn. takiego u którego kupię wszystkie rzeczy pielęgnacyjno-apteczne, ale chyba nie ma takiego. :-(

Dziewczyny, od razu mi lżej, że Wam zakupy wychodzą w podobnych kwotach:-) Ja tez szukałam sprzedawcy idealnego- ale chyb atakiego nie ma i te kilka rzeczy które zostały mi na liście, dokupię sobie oddzielnie.

a czemu tak nagle zaczelaś o tym myśleć??:-)

a tak jakos, rzadko mam usg, ostatnie bylo w grudniu i na nim okazalo sie ze jednak bedzie leniuszek a teraz znowu mam watpliwosci i troche sie niepokoje jak widze sterte zakupionych rozowych ubranek bo to juz znacznie wieksza ilosc niz na poczatku z mysla o chlopcu. nie mam juz tyle sily zeby sie bawic w sprzedawanie i kupowanie nowych.

justme5 jak Ci czegos brakuje jeszcze to zerknij na sprzedawcow z wawy umozliwiajacych odbior osobisty, zawsze to wygodniej bo mozna pojsc i obejrzec. z tego co pamietam to jest jeden fajny z rembertowa.

Ja mam raczej takie plany jak Nataliak- tzn odczekać trochę z następnym dzidziusiem, z prostej przyczyny- żeby starsze mogło chyoćby pobujać wózkiem jak zechcę zejść do sklepu po bułki:-) Ale wiadomo, że to czysta teoria, a jak wyjdzie, to pokaże życie:-)

Agate, a Wy planujecie poprzestać na trójce, czy będziecie się starać o dziewczynkę do skutku?:-)

Ja to bym mogla miec nawet czworke dzieci, niekoniecznie temu, zeby miec dziewczynke, tylko lubie duze rodziny. Tylko nie wiem, jak na to maz, bo on chcial miec tylko jedno dziecko, po wielu latach zdecydowal sie na drugie i jakims cudem zgadza sie na trzecie.

reklama
Do góry