reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja z TT zakupiłam już laktator elektroniczny,sterylizator,podgrzewacz do butelek,butelki(tą antykolkową też),smoczki,pojemniki itp.Czy TT zda egzamin, okaże się później,ale miałam polecany dlatego kupiłam.Po 3 miesiącach muszę wrócić do pracy,stąd te zakupy...

reklama
Asieek dziękuję.Czapeczke kupowałam w sklepie kolorino,tak jak rożek i część ubranek.
Luthien dzięki. Pytam bo będę musiała jakąś kupić, wcześniej widziałam tylko cieplutkie zimowe, teraz się pojawiają cieńsze ale natrafiłam albo na różowe albo na niebieskie a coś neutralnego potrzebuję;-)Właśnie chciałam się do kolorino wybrać, ale to za jakiś czas bo na razie szlaban na zakupy:-D

ja już zwiedziłam kolorino, ale chyba niewiele rzeczy tam kupie bo ceny takie sobie, jedyny wyjątek to wózek i jeśli cena się nie zmieni to tam kupie

Asieek jest jeszcze taki sklepik na św.Kingi .No przynajmniej ja tam pięć lat temu kupowałam dla Majki wyprawkę,wtedy też tam mieli wybór.Albo możesz poczekać bo niedługo w sklepach będzie więcej cienkich ubranek.

Krewetka no wózków to faktycznie tam mają wybór.Ja patrzyłam na spacerówki bo głęboki juz mam,ale niektóre ceny tych wózków mnie z nóg zwaliły.

Dziewczyny a zastanawiałyście się już jakich firm będziecie kosmetyki używać dla waszych Maluchów? Ziaja, Bambino, Nivea? Będzie starałyt się żeby kosmetyki były jednej firmy, czy raczej będzie używały tych polecanych?

wczoraj czy przedwczoraj była dość spora dyskusja na ten temat.. przejrzyj archiwum i wątek o pielęgnacji..

ja dziś tylko na chwilkę zajechałam do galerii ale bez zakupów się nie obyło - kupiłam młodemu w h&m świetną czapkę z daszkiem na lato - taką jak ma mąż :-D a sobie śliczną białą lnianą sukienkę na lato za całe 29,90zł :-) uwielbiam przeceny :-D:-D:-D

reklama
Kurcze, wróciłam z Carrefoura. Drugi dzień promocji na te chusteczki i tylko kilka opakowań zostało i to tylko sensitive - zgarnęłam 2 paki. Nieźle się ludzie rzucili na tę okazję, no tego się nie spodziewałam :-)
Ciesz się, że dopadłaś. Ja trafiłam na 2 ostatnie opakowania. Też Sensitive, w sumie fart bo te chciałam kupić.

Co do butelek, smoczków itp. u mnie jest Nowość Canpol LOVI z dynamicznym smoczkiem. Fajny wybór butelek wielofunkcyjnych, samosterylizujących, silikonowych, kubków treningowych itp..... Bardzo fajne pod względem estetycznym, jak również cenowo :-)
Kamil też się wychował na Canpolu.

Pokupowałam dziś kilka rzeczy, ale padam na mordę więc fotki zrobię i wstawię jutro. A wpadło mi kilka ładnych czapeczek, parę bluzeczek....

Kosmetyki tylko i wyłącznie z jednej firmy, u mnie Nivea. Polecana z resztą przez położne w szpitalach, jak i wielu znajomych. Poza tym sama z doświadczenia jestem do tej firmy przekonana.

Do góry