reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no to super :)
najwyższa pora:tak:
ja już mam prawie wszystkie ciuszki . teraz kupuję tylko po okazjach :-)

reklama
ah te chłopy, jak tylko słyszę, że jedzie,t o szybko musze wyłączyć kompa i udaję, że TV oglądam :-D
hahahh to samo mam;-). Już słyszę od paru lat, że jestem od kompa uzależniona.
I wszystkim dookoła opowiada, że nic nie robie, tylko przed kompem siedzę :wściekła/y:(a to już nie jest takie śmieszne, szczególnie jak opowiada to całej mojej albo swojej rodznie:eek::angry:)

nie żartuj? zapłaciłaś tyle, żeby tylko dresik mieć? a przyszły Ci już?
jak będę miała chwilę,to przejrzę i napiszę ci numery
dziewczyny jak się coś Wam podoba to piszcie bez krępacji, bo jak nie pomożecie mi tego podzielić to ja chyba odeślę to sprzedawcy, mam jakieś opory przed tymi ubrankami, sama nigdy nie nosiłam nic używanego po kimś i jest mi jakoś tak dziwnie, chyba mnie zaraziłyście allegro, a to nie dla mnie ;-) (winny musi być upsss), chociaż tym ubrankom nic nie jest

Ja zaczęłam szaleć z zakupami wygrałam 3 zestawy ubranek na allegro po 50,70,70 szt do tego 7 par spiochów i jeszcze body i skarpetki czekam teraz na paczki :)

To szaleństwo na całego widzę :-) Super! :-) ?Ja to chyba nie mam tylu ciuszków, aż z ciekawości policzę :-D Ale u Ciebie dwóch maluchów, to i więcej ciuszków trzeba :tak:

dziewczyny jak się coś Wam podoba to piszcie bez krępacji, bo jak nie pomożecie mi tego podzielić to ja chyba odeślę to sprzedawcy, mam jakieś opory przed tymi ubrankami, sama nigdy nie nosiłam nic używanego po kimś i jest mi jakoś tak dziwnie, chyba mnie zaraziłyście allegro, a to nie dla mnie ;-) (winny musi być upsss), chociaż tym ubrankom nic nie jest

bali, piekne sa te ubranka

reklama
Do góry