reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
No to chwalę się na całego :-p Pierwsze dwa zdjęcia - moja dzisiejsza słabość :-p (oprócz bucików). Kolejne 4 fotki - prezenty ciuszkowe po córci znajomej (wybrałam tylko kilka sztuk, ale są 3 torby :-D)

PICT0676.jpgPICT0678.jpg

PICT0680.jpgPICT0683.jpg

PICT0684.jpgPICT0687.jpg

P.S. Marny dziś ze mnie fotograf...

Afiliacja - no no widze, że ty dziś w Zarze kipisz zrobiłaś :-) fajniutkie zakupy i śliczniczniasta sukienusia :-)
Teraz gdy przecena sięga 70% naprawde można się obkupić, no ale niesety minus to to, że mało towaru

my nie malujemy pokoju bo 1,5 roku temu malowaliśmy, i pewno za około 2 lata znów zrobimy malowanko, ale czy te farby dla dzieci sią jakieś "specjalne" - czym różnią się od "normalnych"?

Wampi - fajny zakup. Mam własnie takie czarne z h&m - ale bez kieszeni po bokach, z materiału - super sie noszą i są baaardzo wygodne. Co więcej wydaje mi się, ze sa mega elastyczne i w moich - w rozmiarze 36 jakoś dokustykam do rozwiązania :-)

W Carrefourze od dziś jest promocja na chusteczki nawilżane Pampers, do wyboru zestaw 6x72szt Baby fresh lub 6x63szt Sensitive, cena to 22,99. Jutro będę przejazdem to kupię całą "zgrzewkę". W przeliczeniu za 1 op. wychodzi 3,83 - TANIOCHA!!!

Afiliacja ta sukienusia jest przesłodka :-).

Wampi też się zastanawiałam nad tymi spodniami,bo mi się bardzo podobały,ale balam się żeby za cienkie nie byly i kupiłam dżinsy,narazie są ok i jeszcze nie gniotą.

Też byłam dziś w Zarze. Dla dziewczynek mnóstwo ciuszków na przecenie - dla chłopców najmniejsze na 9 m-cy :-(

Afiliacja - super kiecuszka, min. mając ją w łapkach, żałowałam, że chłopaki nie noszą;-)

reklama
Awru, ja zamierzałam kupić specjalne farby dla dzici w Leroy Merlin. Niestety cena mało zachęcająca - ok. 45 zł za 2,5 l :no: Ja bym ze trzy pojemniki potrzebowała i się właśnie zastanawiam, czy to konieczne...?:confused:
no i ja się właśnie zastanawiałam czy taka zwykła farba nie przejdzie.. byliśmy dziś w leroy żeby kupić farby do całego mieszkania ale jeśli chodzi o pokój dziecięcy to się w ostatniej chwili powstrzymałam..

''Podstawowy wymóg, jaki musi spełnić farba, którą mają być pomalowane ściany dziecięcego pokoju, to wodorozcieńczalność. Jedynie zastosowanie takich farby gwarantuje, że nie będą się z nich uwalniały substancje szkodliwe dla zdrowia, takie jak: benzyna lakowa, spirytus, terpentyna albo toluen. Dostępne są różne rodzaje farb wodo-rozcieńczalnych - dyspersyjne, mineralne i klejowe.''
Ściany w dziecięcym pokoju - materiały wykończeniowe, farby, pokój dziecięcy, malowanie, ściany - Dodatki i dekoracje - Urzadzamy.pl

Do góry