reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wykładzina u Kluski położona :)

Jutro przyjadą mebelki po renowacji i zmianie koloru... łozeczko i dwie komody

reszta zabudowy, tapeta oraz dodatki na poczatku marca...

reklama
Ha! A mi właśnie udało się wylicytować komodę na Allegro :-) Używaną w super stanie za 59 zł!!!!! :tak: Do tego odbiór osobisty 10 min drogi samochodem od nas - Bomba! :-)

taką:

http://brw.com.pl/pl/produkt/5376-komoda_s6_10_7/8-pokoj_dzienny/v/4999

Nowa kosztuje prawie 530zł...
Mamy meble z tego kompletu i brakowało nam miejsca na ciuszki dla dzidzi. Jestem przeszczęśliwa :-):rofl2::-):-p Jutro odbieramy :-) Eh.. jak to mało człowiekowi do szczęścia potrzeba :-p:laugh2:

P.S. Dzięki dziewczyny:-) Wiem, wiem - sukienusia słodka - nie mogłam sobie odmówić :-p

magda102, super cynk. Mam nadzieję, że w naszym Carrefour też będzie ta przecena. Jutro obadam ;))

asieek, ja też się obkupiłam u rodzyneczek na allegro, ale w takie rzeczy jak buteki, szczoteczka do włosów. Mają fajną ofertę. Kiedyś też podawałam linka dla tych, które chcialy kupić butle tommee tippee, bo mieli tanio

A przy okazji - wszystkie Wasze zakupy są super. Ubranka, komody, łóżeczka itd :tak:

magda102, super cynk. Mam nadzieję, że w naszym Carrefour też będzie ta przecena. Jutro obadam ;))
Ja patrzyłam w gazetce i nie było tam żadnej wzmianki, że ta oferta dot. wybranych sklepów. Więc promocja powinna być ogólnopolska ;-)
A oferta zajebiaszcza, więc grzechem by było nieskorzystać. Ja do Car mam 20km, ale jadę jutro z ojcem do Polanicy do szpitala więc mam po drodze, może jeszcze się obkupię w galerii.

No to chwalę się na całego :-p Pierwsze dwa zdjęcia - moja dzisiejsza słabość :-p (oprócz bucików). Kolejne 4 fotki - prezenty ciuszkowe po córci znajomej (wybrałam tylko kilka sztuk, ale są 3 torby :-D)

...

Śliczne ubranka...a sukeneczka poprostu rewelacja...szkoda że ja nie mam dostępu do takiego sklepu:-:)-p
Wogóle śliczne macie ciuszki,komody i kołyska śliczna...a ja jeszcze nie mam nic i ostatnio to nawet nic o zakupach nie wspominam bo sie tylko niepotrzebnie denerwuje!!!

reklama
Ja zaczęłam szaleć z zakupami wygrałam 3 zestawy ubranek na allegro po 50,70,70 szt do tego 7 par spiochów i jeszcze body i skarpetki czekam teraz na paczki :)

Do góry