reklama
Ha! A mi właśnie udało się wylicytować komodę na Allegro :-) Używaną w super stanie za 59 zł!!!!! Do tego odbiór osobisty 10 min drogi samochodem od nas - Bomba! :-)
taką:
http://brw.com.pl/pl/produkt/5376-komoda_s6_10_7/8-pokoj_dzienny/v/4999
Nowa kosztuje prawie 530zł...
Mamy meble z tego kompletu i brakowało nam miejsca na ciuszki dla dzidzi. Jestem przeszczęśliwa :-):-) Jutro odbieramy :-) Eh.. jak to mało człowiekowi do szczęścia potrzeba
P.S. Dzięki dziewczyny:-) Wiem, wiem - sukienusia słodka - nie mogłam sobie odmówić
taką:
http://brw.com.pl/pl/produkt/5376-komoda_s6_10_7/8-pokoj_dzienny/v/4999
Nowa kosztuje prawie 530zł...
Mamy meble z tego kompletu i brakowało nam miejsca na ciuszki dla dzidzi. Jestem przeszczęśliwa :-):-) Jutro odbieramy :-) Eh.. jak to mało człowiekowi do szczęścia potrzeba
P.S. Dzięki dziewczyny:-) Wiem, wiem - sukienusia słodka - nie mogłam sobie odmówić
magda102, super cynk. Mam nadzieję, że w naszym Carrefour też będzie ta przecena. Jutro obadam )
asieek, ja też się obkupiłam u rodzyneczek na allegro, ale w takie rzeczy jak buteki, szczoteczka do włosów. Mają fajną ofertę. Kiedyś też podawałam linka dla tych, które chcialy kupić butle tommee tippee, bo mieli tanio
A przy okazji - wszystkie Wasze zakupy są super. Ubranka, komody, łóżeczka itd
asieek, ja też się obkupiłam u rodzyneczek na allegro, ale w takie rzeczy jak buteki, szczoteczka do włosów. Mają fajną ofertę. Kiedyś też podawałam linka dla tych, które chcialy kupić butle tommee tippee, bo mieli tanio
A przy okazji - wszystkie Wasze zakupy są super. Ubranka, komody, łóżeczka itd
magda102
Fanka BB :)
Ja patrzyłam w gazetce i nie było tam żadnej wzmianki, że ta oferta dot. wybranych sklepów. Więc promocja powinna być ogólnopolska ;-)magda102, super cynk. Mam nadzieję, że w naszym Carrefour też będzie ta przecena. Jutro obadam )
A oferta zajebiaszcza, więc grzechem by było nieskorzystać. Ja do Car mam 20km, ale jadę jutro z ojcem do Polanicy do szpitala więc mam po drodze, może jeszcze się obkupię w galerii.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
No to chwalę się na całego Pierwsze dwa zdjęcia - moja dzisiejsza słabość (oprócz bucików). Kolejne 4 fotki - prezenty ciuszkowe po córci znajomej (wybrałam tylko kilka sztuk, ale są 3 torby )
...
Śliczne ubranka...a sukeneczka poprostu rewelacja...szkoda że ja nie mam dostępu do takiego sklepu:--p
Wogóle śliczne macie ciuszki,komody i kołyska śliczna...a ja jeszcze nie mam nic i ostatnio to nawet nic o zakupach nie wspominam bo sie tylko niepotrzebnie denerwuje!!!
Niektórzy nawet skorzystali dzięki:-)asieek, ja też się obkupiłam u rodzyneczek na allegro (...) Kiedyś też podawałam linka dla tych, które chcialy kupić butle tommee tippee
tysia123
Fanka BB :)
jesli chcesz zrobic kompleksowe zakupy to polecam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama
martyna222
udało się ! :)
Ja zaczęłam szaleć z zakupami wygrałam 3 zestawy ubranek na allegro po 50,70,70 szt do tego 7 par spiochów i jeszcze body i skarpetki czekam teraz na paczki