reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Aga taka szuflada jak w linku:tak:
Zakrywana, nie widać co w niej jest jak łóżeczko na najwyższym poziomie.
Ja z szuflady jak pisałam wcześniej byłam bardzo zadowolona i wcale nie miałam problemów ze stopami jak wyjmowałam lub wkładałam dziecko. Może jakbym siedziała przy łóżeczku 8 godzin to pojawiłby się problem, ale tak?...:tak:

Aga taka szuflada jak w linku:tak:
Zakrywana, nie widać co w niej jest jak łóżeczko na najwyższym poziomie.
Ja z szuflady jak pisałam wcześniej byłam bardzo zadowolona i wcale nie miałam problemów ze stopami jak wyjmowałam lub wkładałam dziecko. Może jakbym siedziała przy łóżeczku 8 godzin to pojawiłby się problem, ale tak?...:tak:
no własnie taka zamykana:tak:fajnie, tylko małż teraz wymyślił, ze zrobimy na zamówienie całe łóżeczko, u tego samego stolarza, co komode zamawialiśmy, żeby łóżeczko było pod kolor komody... tylko ciekawe, czy stolarz w ciągu 2,5 góra 3 miesięcy zrobi łóżeczko, bo chyba terminy są dłuższe...:confused::sorry2:

proszek lovela, płyn do płukania różowy jelp:-)

hahaha a co? spodobaly sie zapachy?:p

co do szuflady w lozeczku to jesli bedziecie kupowac na allegro to warto wczesniej spytac sprzedawcy bo nie wszystkie sa zamykane i czesto niestety nie widac tego na zdjeciu. ale zdecydowana wiekszosc ma pokrywe.

hahaha a co? spodobaly sie zapachy?:p

co do szuflady w lozeczku to jesli bedziecie kupowac na allegro to warto wczesniej spytac sprzedawcy bo nie wszystkie sa zamykane i czesto niestety nie widac tego na zdjeciu. ale zdecydowana wiekszosc ma pokrywe.
noooooo:tak: różowy jelp został zakupiony dzień później:tak::-)
a z szufladą, to tak jak pisałam, małż chce zamówić u stolarza, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie...Bo mi zależy, zeby szczebelki nie były takie okrągłe tylko bardziej już prostokątne, widziałam w sklepie, ale nie pamiętam, co za firma takie łóżeczka robi:zawstydzona/y:

ha! wylicytowalam wlasnie lezaczek. koszt z wysylka: 90zl :D

Załączniki

• H4789.jpg
    H4789.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 21
Dziewczyny bardzo prosze o porade w sprawie fotelika,potrzebujemy taniego a w miarę dobrego..niestety zależy mi na tym zeby nie był droższy niż 200-250zł jaki byście poleciły??
Mam też pytanie czy któraś oglądała albo już posiada wózek TAKO JAMPER??co o nim sądzicie?

reklama
za taka cene to proponuje szukac uzywanego fotelika dobrej firmy na allegro. chyba ze zamierzacie oszczedzac na bezpieczenstwie dziecka...
zarowno kwestia fotelikow jak i wozka tako jumper byla przerabiana w temacie wozkowym, przejrzyj archiwum :)

Do góry