reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wiolan z tego co się orientuję, to ta karuzela jest sporo droższa niż te z fisher price
Tiger, muszę pogadać z mężem, bo w sumie dodatkowe miejsce by się przydało:tak:

Pogadaj, pogadaj, a w razie czego nie zapominaj o nocnych argumentach :-D;-)

wiolan, aga0411 ma rację. Poptarz na to:
KARUZELA FISHER PRICE + PILOT + LAMPKA RAINFOREST (894994938) - Aukcje internetowe Allegro

albo na to:
KARUZELA FISHER PRICE P7866 RAINFOREST OCEAN+BONUS (898025487) - Aukcje internetowe Allegro

Ja się waham własnie między tymi dwoma, ale skłaniam się do rainforest

reklama
\

wiolan, aga0411 ma rację. Poptarz na to:
KARUZELA FISHER PRICE + PILOT + LAMPKA RAINFOREST (894994938) - Aukcje internetowe Allegro

Ja się waham własnie między tymi dwoma, ale skłaniam się do rainforest
ta jest fajna.. ale też drogawa.. choć jak się chce mieć więcej bajerów, to niestety trzeba zapłacić....
ja kiedyś dostałam taką zwykłą z Canpola.. i niestety nie byla ani razu uzyta.... taka recznie nakrecana...:baffled: prostej przyczyny, bo niestety jak sie nakrecilo, to nei mozna jej bylo sluchac... i starczala na 3 minuty grania...

Tym razem niestety nie bedziemy mieli karuzelki, bo mamy lozeczko turystyczne.. i nie ma jak do niego fajnej karuzelki zamontowac...:(

Ostatnia edycja:
ta jest fajna.. ale też drogawa.. choć jak się chce mieć więcej bajerów, to niestety trzeba zapłacić....
ja kiedyś dostałam taką zwykłą z Canpola.. i niestety nie byla ani razu uzyta.... taka recznie nakrecana...:baffled: prostej przyczyny, bo niestety jak sie nakrecilo, to nei mozna jej bylo sluchac... i starczala na 3 minuty grania...

Tym razem niestety nie bedziemy mieli karuzelki, bo mamy lozeczko turystyczne.. i nie ma jak do niego fajnej karuzelki zamontowac...:(

tez miałam taką zwykłą plastykową z pozytywką, ale nie wiem jakiej f-my. Dostałam w prezencie. Teraz mam zamiar sama kupić, to i wybrać mogę. Jak na razie nikt nie zgłosił, że chce mi taki prezent zrobić, bo i nie najtańsza sprawa :no:

przekonałam małża do skrzyni pod łóżeczko :tak::-D
ale taka zamykana ma być :-D

no to super. I bez argumentów chyba, bo szybko cosik :-D;-)

A jaką zamykaną masz na mysli tak już na poważnie. Wsuwaną pod łóżko kupowaną osobno, bo nie znam patentu, przyznam się.

no to super. I bez argumentów chyba, bo szybko cosik :-D;-)

A jaką zamykaną masz na mysli tak już na poważnie. Wsuwaną pod łóżko kupowaną osobno, bo nie znam patentu, przyznam się.

wróćił z pracy i się pytam, czy łóżeczko z szufladą kupimy, a on że na cholere mi szuflada do zbierania pajęczyn??
więc ja na to, że tam pokoik mały, mebli nie za dużo i będzie można ciuszki schować...
chwilę pomyślał i powiedział, ze w sumie nie głupi pomysł :-):-)
ale sam powiedział o tAkiej zamykanej, bo mówi, ze jak to będzie wyglądało, jak łóżeczko będzie tak wysoko:confused: ze wtedy będzie widać co tam jest:confused: i tak się zastanowiłam, że w sumie nie wiem:confused:

reklama
Do góry