reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Oooo, czyli one już były? Bo dzisiaj nie widziałam ani jednej i myślałam, że może JESZCZE nie ma... Aga, wziąć Ci, jak znajdę? Jaki rozmiar??

Boska jest!!!
Justme one wlasnie weszly dopiero, w zeszlym tygodniu chyba:dry:
tak, jak znajdziesz, to porosze rozmiar 92 :-)
Oleska nie tylko Ciebie scisnelo:sorry2: tym bardziej, ze moj mlody poszukuje kurtek na wiosne :-p

reklama
Justme one wlasnie weszly dopiero, w zeszlym tygodniu chyba:dry:
tak, jak znajdziesz, to porosze rozmiar 92 :-)
Oleska nie tylko Ciebie scisnelo:sorry2: tym bardziej, ze moj mlody poszukuje kurtek na wiosne :-p

Aga, byłam dzisiaj w jeszcze innym H&M niż wczoraj i laska z działu dziecięcego powiedziała, że jeszcze takich nie miały, szykuje się większa dostawa w tym tyg więc będę monitorować;-)

Będę wredna i napiszę jeszcze, że kupiłam dzisiaj młodemu szare sztruksy z pomarańczową stębnówką i czerowne jeansy za 39 pln:sorry2:

Ja wyprzedazami juz sie nie interesuje,za to widzialam letnia kolekcje next previwe dla mlodszych dziewczynek.Jest boska :-) Niestety link jest tylko dla vipow i nie mozna obejrzec.Kolezanka z Anglii wyslala mi zdjecia stron.Znowu czeka mnie bankructwo :-/ Ale nie potrafie sie powstrzymac:sorry2:

justme - boskie te ciuchy, koszula i kurtka REWELACJA ja widziałam ale granatową i tez mi się podobają ale nie wiem czy to była dokładnie ta.

Ostatnio byłam w galerii i żadnych wyprzedaży :-(
Kupiłam młodemu pantofelki na łuski i w h&m znalazłam świetne buty, najpiękniejsze w nich jest to, że pasują na łuskę :tak::tak:
te po prawej na dużym zdjęciu, kolorowe :happy2: Dziecko | Chłopcy Wzrost 92-128 cm | H&M PL

normalnie jak coś znajdę to tak się cieszę a jeszcze jak mi się podobają to nic wiecej nie trzeba :tak::happy2:
wydrukuję sobie zniżkę do h&mu i bedzie git ;-)

reklama
Do góry