reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Julita - taka spódniczke Agusce kupiłam na świeta. Na pewno ostatnio widzialam u nas granatowe.....Rozumiem że chcesz czerwoną. Jakie rozmiary tych ciuszków? 104?

dziewczyny jakiś czas temu kupiłam 2 bluzy endo, jednej w ogóle nie ubrałam L., nawet nie zdjęłam metek

bluza jest jasno-szara, z kapturem w pomarańczowe paski, kieszenie naszywane jak ta na obrazku, podobna, ale nie ten kolor
oddam za 40 zł + koszt wysyłki, rozmiar z metki 98, 2-3 lata, ta druga jest taka akurat na L., ani za mała, ani za duża, więc rozmiary endo ma takie w sam raz

BLUZA DLA CHŁOPCA

podobna do tej dziecko.CoGdzieZaile.pl - Bluza - Endo tylko jasnoszara i kieszenie naszywane

Ostatnia edycja:
U nas w zarze jeszcze sporo ubrań na wyprzedaży. Dzisiaj kupiłam Młodemu kilka rzeczy i już musiałam barć w rozmiarze 3-4 lata:-):-).

ja młodemu tez już wszystko na 3-4 kupuje...

Czaje się na fajna budrysowke w ZARZE, liczę, ze jeszcze ja przecenia.

BTW- może któraś ma ochotę na szalone buty za 60 pln?:-) www.shoelooks.pl

Ja zastanawiam się nad trampkami na koturnie na wiosnę, widziałam u koleżanki i wyglądają fajnie:tak:

reklama
Julita - taka spódniczke Agusce kupiłam na świeta. Na pewno ostatnio widzialam u nas granatowe.....Rozumiem że chcesz czerwoną. Jakie rozmiary tych ciuszków? 104?
sprawdzałaś może te spódniczkę?

Jak uda nam się sprzedać wózek to chciałam młodej kupić kurtke na następną zimę bo są po 100zł tańsze to będą jak znalazł...

Do góry