reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

bali, to nei elektryczna ale na baterie jak prawi oleska..
to ma byc dla Leosia?? czy Janka?? jak dla Leosia to lepszą alterntywą jest cos takiego: THOMAS & FRIENDS TOMEK DOMKOWO STACJA R9113 (2834168858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dlaczego:
wiecej mozliwosci rozbudowy torów
większy wybór pociągów jakie moga jezdzic po tych torach (na baterie, pchane raczka dziecka czy tez drewniane wszelkiego typu)
masz w tym rodzaju też malutkie tory łączniki pozwalające na wieksza elastycznośc i kreatywnośc w budowaniu roznego rodzaju przejazdów, podjazdów, zwrotnic...... to jest na dluzsza mete wazne

te co Ty przedstawiłaś mają ograniczone możliwości rozwoju (chodzi o typ torów) i ograniczoną mozliwosc jazdy innych pociągów niż tylko z jednej serii

no ok., to chcę na baterie, bo taka sterowana to jescze za wcześnie, młody ma 1 taki samochód i nie kuma o co chodzi,
zwykłą kolejkę już mamy, to teraz czas na bateriową

ale dlaczego ta jest lepsza to nie kumam, WIolan o co chodzi? to nie są takie same tory? na tej twojej aukcji nie ma słowa o jakichś łącznikach

reklama
no ok., to chcę na baterie, bo taka sterowana to jescze za wcześnie, młody ma 1 taki samochód i nie kuma o co chodzi,
zwykłą kolejkę już mamy, to teraz czas na bateriową

ale dlaczego ta jest lepsza to nie kumam, WIolan o co chodzi? to nie są takie same tory? na tej twojej aukcji nie ma słowa o jakichś łącznikach

musialabys nas nawiedzic, wtedy na zywo bym ci pokazała o co kaman:tak::tak: pomysl o tym.. wtedy wiedzialabys czy leosia interesują wogóle takie tory i ich konstruowanie...

a łaczniki to takie malutkie tory, które sa idealne przy wiekszych budowlach, kiedy nagle sie okazuje ze przy kilku rozjazdach zwyczajnie brakuje ci do polaczenia nie jednego całego toru ale kawałeczka tylko.. w tym rodzaju co ja zaproponowałam z=sa wlasnie roznej dlugosci te laczniki.. czasami tak sie zdarza ze przy budowie torow nagle masz do polaczenie dwie koncówki o takim samym zakonczeniu i wtedy przy innych rodzajach torow nie mozesz nic zrobić a tutaj sa i laczniki co z dwoch stron maja te same polaczenia (np. bez dzyndzelka albo obie strony z dzyndzelkiem).
Ta wersja z twojego linka jest wersją raczej sztywną.. jesli cos nie pasuje to z tym nic nie zrobisz.. najwyzej przebudowujesz i mocno kombinujesz aby pasowało... a w tej mojej wersji tory są jakby elastyczniejsze, bo mozna je troche nagiąć aby zrobić nietypowe polaczenia..

aaa! już trochę bardziej kumam, w takim razie zdecydowałam się na moją kolejkę, zestaw dodatkowych torów 30 szt. i dodatkowego Piotrka, na początek tyle, a jak w użytkowaniu się okaże, że coś brakuje to dokupię na bieżąco

mam nadzieję odetchnąć i cieszyć się ze świąt, a nie biegać za prezentami :-)
dziś ostatnie zamówienie na allegro i end

A slyszalam tez ze w cerfurze maja byc zabawki 50 %taniej od 15-17grudnia wiec tam moze cos mlodej za bony kupimy.

Julita pisałaś, że Majka nie ma ulubionej zabawki, może ma ich za dużo ?:-D:-p
elwi wydaje mi się że nie ma ich za dużo, dostaje zabawki jedynie na święta BN i urodziny.
a mnie chodziło że Maja nie ma aż takiego hopla na punkcie konkretnej zabawki jak Jasiek Lenkii:)

reklama
Do góry