reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Aureolcia mój Filip z Nexta nosi większość na 92, ale i ma na 98 (Filip ma jakies 95-96cm) to zależy od rodzaju ubrań. bluzy są dość duże, ale tez polecałabym wziąść ci na 98cm bo będzie na dłużej ;-)

aga toś poszalała z zakupami :tak: Byłam w końcu w tych sportdirect, przepraszam że tak późno:zawstydzona/y:, i u nas niestety nic już ciekawego nie ma, zero rozmiarów, praktycznie jakieś resztki bo już królują rzeczy zimowe:baffled:

tysia piekny płaszczyk, ale niestety nam nie będzie pasował :-D;-) a szkoda :-)

reklama
aga, ekstra zakupy ;)

dziewczyny, płaszczyk cudny to potwierdzam, z żalem chce sie go pozbyc. Robiłam podejście na wiosne żeby Aguska w nim chodziła - nie chciała;/ myslalam ze na jesien zmieni zdanie, ale gdzie tam..... Takze bez sensu zeby wisial i sie kurzył.

tysia wcale się nie dziwie że żal się pozyć takiego cudeńka, gdybym nie była w sytuacji podbramkowej to bym się skusiła ale młodej jak na razie muszą wystarczyć ubranka z wiosny:)

Tysia moze ja wezme ten plaszczyk,napisze Ci priv.polowalam na wyprzedazy na bezowy i nie bylo :no:wiec mamy pudrowy rozowy z Reserved,to nic ze matka nie ma zadnego :-Dcorka moze miec 2

dziewczyny jutro mam urodziny chrzesniaka 2 latka i nie mam przeentu ,doradzcie cos ,plss,myslalam cos o ciuchcia pociag tory nie mam pojecia:szok:

Malina a Toia jakima rozmiar plasczyka?nasze corcie sa chyba podobne wymiarowo

Ostatnia edycja:
agulam, to zależy, czym się lubi bawic, mój od kilku miesiecy ma fazę na auta, ale lubi też swój tor dla aut.
myślałam o torach z ciuchcią ale np. mój nie jest tym w ogóle zainteresowany.

wiesz Antek najbardziej lubi traktory i sprzety do niego ale chcialabym kupic cos innego ,kolejki ani torow nie ma,moze cos go zainteresuje, trudno najwyzej bezdie lezalo:baffled:
wiem ze Franek Just ma kolejeke z Tomka ale nie pamietam czy mu sie spodobalo:sorry2:

likwidują u nas jedyny sklep Mariquita:-(
no i zrobili wyprzedaż.
kupiłam młodemu:
-spodnie zimowe (na śnieg)
-piżamke z długim rękawem
-bluza na futerku z katurem dość gruba
-2 bluzki zdługim rękawem dość cienkie
-rajstopki
i za to wszystko dałam... 155 zł :-)

ej, a dziewczynskich pizam nie widziałaś przypadkiem???? potrzebuje pilnie...

dziewczyny jak wygląda rozmiarówka z nexta?? Brać 92 czy 98?? Mam 2 pary spodni 98 i młody w nich pływa ale nie wiem jak z bluzami :baffled:

Co do NEXTA jeszcze, to ja bym dla Franka napewno brała górę 98, a spodnie 92:tak:

wiesz Antek najbardziej lubi traktory i sprzety do niego ale chcialabym kupic cos innego ,kolejki ani torow nie ma,moze cos go zainteresuje, trudno najwyzej bezdie lezalo:baffled:
wiem ze Franek Just ma kolejeke z Tomka ale nie pamietam czy mu sie spodobalo:sorry2:

Franek ma tory i 3 stacje, pociągi itp. i owszem, bawi się tym jak my mu zaproponujemy.... Ogólnie uważam, że zabawka jest fajna i myślę, że jubilat będzie zadowolony, tym bardziej, że później można rozbudowywać zestaw o kolejne elementy- u nas po prostu NIC nie wygra ze zwierzętami w różnej formie;-) A może ciastolina? Franek kocha, chyba większość dzieciaków też...?

reklama
A ja mam do was pytanie!!!!
Może wiecie gdzie można kupić CIENKIE KOLOROWE ARKUSZE PIANKI POLIURETANOWEJ albo coś tego typu. Potrzebuję do prac plastycznych z Jagodą i nie mam pojęcia skąd to wytrzasnąć:-:)no:

Dobra, znalazłam u nas to się nazywa mikroguma:dry:

Ostatnia edycja:
Do góry