reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aureolcia mój Filip z Nexta nosi większość na 92, ale i ma na 98 (Filip ma jakies 95-96cm) to zależy od rodzaju ubrań. bluzy są dość duże, ale tez polecałabym wziąść ci na 98cm bo będzie na dłużej ;-)

aga toś poszalała z zakupami :tak: Byłam w końcu w tych sportdirect, przepraszam że tak późno:zawstydzona/y:, i u nas niestety nic już ciekawego nie ma, zero rozmiarów, praktycznie jakieś resztki bo już królują rzeczy zimowe:baffled:

tysia piekny płaszczyk, ale niestety nam nie będzie pasował :-D;-) a szkoda :-)

reklama
aga, ekstra zakupy ;)

dziewczyny, płaszczyk cudny to potwierdzam, z żalem chce sie go pozbyc. Robiłam podejście na wiosne żeby Aguska w nim chodziła - nie chciała;/ myslalam ze na jesien zmieni zdanie, ale gdzie tam..... Takze bez sensu zeby wisial i sie kurzył.

tysia wcale się nie dziwie że żal się pozyć takiego cudeńka, gdybym nie była w sytuacji podbramkowej to bym się skusiła ale młodej jak na razie muszą wystarczyć ubranka z wiosny:)

Tysia moze ja wezme ten plaszczyk,napisze Ci priv.polowalam na wyprzedazy na bezowy i nie bylo :no:wiec mamy pudrowy rozowy z Reserved,to nic ze matka nie ma zadnego :-Dcorka moze miec 2

dziewczyny jutro mam urodziny chrzesniaka 2 latka i nie mam przeentu ,doradzcie cos ,plss,myslalam cos o ciuchcia pociag tory nie mam pojecia:szok:

Malina a Toia jakima rozmiar plasczyka?nasze corcie sa chyba podobne wymiarowo

Ostatnia edycja:
agulam, to zależy, czym się lubi bawic, mój od kilku miesiecy ma fazę na auta, ale lubi też swój tor dla aut.
myślałam o torach z ciuchcią ale np. mój nie jest tym w ogóle zainteresowany.

wiesz Antek najbardziej lubi traktory i sprzety do niego ale chcialabym kupic cos innego ,kolejki ani torow nie ma,moze cos go zainteresuje, trudno najwyzej bezdie lezalo:baffled:
wiem ze Franek Just ma kolejeke z Tomka ale nie pamietam czy mu sie spodobalo:sorry2:

likwidują u nas jedyny sklep Mariquita:-(
no i zrobili wyprzedaż.
kupiłam młodemu:
-spodnie zimowe (na śnieg)
-piżamke z długim rękawem
-bluza na futerku z katurem dość gruba
-2 bluzki zdługim rękawem dość cienkie
-rajstopki
i za to wszystko dałam... 155 zł :-)

ej, a dziewczynskich pizam nie widziałaś przypadkiem???? potrzebuje pilnie...

dziewczyny jak wygląda rozmiarówka z nexta?? Brać 92 czy 98?? Mam 2 pary spodni 98 i młody w nich pływa ale nie wiem jak z bluzami :baffled:

Co do NEXTA jeszcze, to ja bym dla Franka napewno brała górę 98, a spodnie 92:tak:

wiesz Antek najbardziej lubi traktory i sprzety do niego ale chcialabym kupic cos innego ,kolejki ani torow nie ma,moze cos go zainteresuje, trudno najwyzej bezdie lezalo:baffled:
wiem ze Franek Just ma kolejeke z Tomka ale nie pamietam czy mu sie spodobalo:sorry2:

Franek ma tory i 3 stacje, pociągi itp. i owszem, bawi się tym jak my mu zaproponujemy.... Ogólnie uważam, że zabawka jest fajna i myślę, że jubilat będzie zadowolony, tym bardziej, że później można rozbudowywać zestaw o kolejne elementy- u nas po prostu NIC nie wygra ze zwierzętami w różnej formie;-) A może ciastolina? Franek kocha, chyba większość dzieciaków też...?

reklama
A ja mam do was pytanie!!!!
Może wiecie gdzie można kupić CIENKIE KOLOROWE ARKUSZE PIANKI POLIURETANOWEJ albo coś tego typu. Potrzebuję do prac plastycznych z Jagodą i nie mam pojęcia skąd to wytrzasnąć:-:)no:

Dobra, znalazłam u nas to się nazywa mikroguma:dry:

Ostatnia edycja:
Do góry