komi a powiedz mi czy jest sens, żeby takie malutkie te rajstopki kupować??aga-napewno kupie te rajstopki co wklejalas linka i kupie z 2 pary dla mego synka i z 3 pary dla maluszka w brzuszku bo u mnie w sklepie te bawelnianie po 12 zl,a naprawde kupujac rajstopki wiem ze ich jakosc jest naprawde dobra
reklama
magda102
Fanka BB :)
aldonta mam z Biedronki te body. Czy po praniu się rozciągną, być może minimalnie, przecież to bawełna. Jeszcze ich nie prałam bo nie czuję takiej potrzeby na razie. Jak ich nie będziesz katować naciąganiem to nic im nie będzie
jedno Ci powiem są bardzo dobrej jakości, ładnie uszyte i fajne kolorki...
jedno Ci powiem są bardzo dobrej jakości, ładnie uszyte i fajne kolorki...
Kochaniutkie polecam butelki z aventu. teraz firma ma 25 lecie.
Ja na allegro zamówiłam sobie i kolezance 4 zestawy.
1 zestaw składa się z butelki 125 ml i 260ml
A jak patrzyłam bo chciałam kupić taki zestaw startowy butelek z aventu to kosztuje on na allegro 120zł i zawiera 2butelki po 125ml i 2 butelki po 260ml + szczota do czyszczenia butelek.
A ja takim oto sposobem mam 2 butelki po 125ml i 2 butelki po 260ml wraz z kosztem przesyłki za 56zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AVENT - Butelki 125ml i 260ml PROMOCJA SIERAKÓW (865264798) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na allegro zamówiłam sobie i kolezance 4 zestawy.
1 zestaw składa się z butelki 125 ml i 260ml
A jak patrzyłam bo chciałam kupić taki zestaw startowy butelek z aventu to kosztuje on na allegro 120zł i zawiera 2butelki po 125ml i 2 butelki po 260ml + szczota do czyszczenia butelek.
A ja takim oto sposobem mam 2 butelki po 125ml i 2 butelki po 260ml wraz z kosztem przesyłki za 56zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AVENT - Butelki 125ml i 260ml PROMOCJA SIERAKÓW (865264798) - Aukcje internetowe Allegro
A ja jak odbieralam dzis syna z Aikido zaszlam do apteki co mamy obok, zeby zorientowac sie jakie tam maja butelki i smoczki. A wiec maja tylko z Dodie i butelki i smoczki potem do dokupywania jak sie zuzyje, no i te smoczki uspokajacze tez tylko z Dodie. I takie najfajniejsze z tych butelek, co mi sie bardzo podobaly sa po 6 euro, za butelke 270 mil. Jutro sie w nie zaopatrze. To sa wlasnie te, one sa albo niebieskie, albo rozowe lub fioletowe i maja system antykolkowy. Dziecko nie lyka powietrza i nie nabywa sie kolki. No i sa bez BPA.
http://www.dodie.fr/produit-biberons-le-biberon-initiation,2
http://www.dodie.fr/produit-biberons-le-biberon-initiation,2
Ostatnia edycja:
lenkaa, ja prałam wszystko na 40 stopni i prasowałam. To wystarczy, bo żelazko pozabija wszystko (tak mi się wydawalo przynajmniej)
A ja byłam dzisiaj w galeriach w Carrefour. Znów kupiłam kilka przecenionych rzeczy w Smyku, 5-10-15 oraz w Mothercare.
Polecam te dwa ostatnie sklepy. W 5-10-15 można kupić śpichy lub pajacyki za 14,99,a w Mothercare bodziaki z b.dobrej bawełny w wielopakach za naprawdę małe pieniądze, ale trzeba utrafić rozmiar.
Są np 3 szt za 20 pln, albo 5 szt za 45 pln. Jak na ten sklep, to naprawdę niewiele
A w ogóle, to jestem zła na siebie, bo wiele rzeczy kupiłam od czapy, tzn. jak wszystko dzisiaj rozłożyłam na łóżku, to okazało się, że niewiele moge skompletować. Kupowałam większość osobno bez dobierania do kompletu innego ubranka.
Efekt jest taki, że mam dużo wzorzystych bodziaków, a jeszcze muszę kupić jednolite, a do tych wzorzystych dokupić jednolite półśpiochy, albo spodenki bawełniane i skarpetki.
Może któraś z Was skorzysta z mojego błędu i nie zrobi tego samego, co ja
Co do rozmiarów, ja zakupiłam nawet ,korzystając z przecen, rozm. 80. Najwyżej poczekam z rok
A ja byłam dzisiaj w galeriach w Carrefour. Znów kupiłam kilka przecenionych rzeczy w Smyku, 5-10-15 oraz w Mothercare.
Polecam te dwa ostatnie sklepy. W 5-10-15 można kupić śpichy lub pajacyki za 14,99,a w Mothercare bodziaki z b.dobrej bawełny w wielopakach za naprawdę małe pieniądze, ale trzeba utrafić rozmiar.
Są np 3 szt za 20 pln, albo 5 szt za 45 pln. Jak na ten sklep, to naprawdę niewiele
A w ogóle, to jestem zła na siebie, bo wiele rzeczy kupiłam od czapy, tzn. jak wszystko dzisiaj rozłożyłam na łóżku, to okazało się, że niewiele moge skompletować. Kupowałam większość osobno bez dobierania do kompletu innego ubranka.
Efekt jest taki, że mam dużo wzorzystych bodziaków, a jeszcze muszę kupić jednolite, a do tych wzorzystych dokupić jednolite półśpiochy, albo spodenki bawełniane i skarpetki.
Może któraś z Was skorzysta z mojego błędu i nie zrobi tego samego, co ja
Co do rozmiarów, ja zakupiłam nawet ,korzystając z przecen, rozm. 80. Najwyżej poczekam z rok
lenkaa*
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedzi w sprawie prania - chyba jak radzicie pojadę na 40 stopniach z kolorkami i nie będę wykańczać na starcie tych ubranek wysokimi temperaturami bo się okaże nagle że po praniu mam wszystko na rozmiar 50
Tiger ja już wcześniej obkupiłam się w 5-10-15 i smyku oraz coccodrillo, ale kupowałam w outlecie więc ceny jak na przecenach tam są cały czas, nawet zauwazyłam że teraz te ubranka po przecenach sezonowych w zwykłych sklepach są dalej droższe niż w outlecie więc dałam spokój z szałem wyprzedażowym bo i tak mogę w każdym momenie kupić taniej. Ale do modhercare to chyba podjadę
Tiger ja już wcześniej obkupiłam się w 5-10-15 i smyku oraz coccodrillo, ale kupowałam w outlecie więc ceny jak na przecenach tam są cały czas, nawet zauwazyłam że teraz te ubranka po przecenach sezonowych w zwykłych sklepach są dalej droższe niż w outlecie więc dałam spokój z szałem wyprzedażowym bo i tak mogę w każdym momenie kupić taniej. Ale do modhercare to chyba podjadę
N
nataliak
Gość
co do prania to nie polecam temperatury wyzszej niz 40stopni. wiekszosc ubranek niemowlecych jest z czystej bawelny ktora sie po prostu kurczy w zbyt wysokiej temperaturze.
Hej kupiłam dzis 2,5 kg ciuszków dzieciecych 0-6 m. Wrociłam do domu obładowana 2 siatami cudnych ciuszków, a jaki plaszczyk na 12-18 miesiecy upolowałam - normalnie lakierki do tego i prawdziwa damesa...
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*