Zupełnie subiektywnie, nie zagłębiając się w żadne szczegóły tych ofert, najbardziej podobają mi się dwa ostatnie leżaczki! Są super, nie wiem czy nie zmałpuję pomysłu i też któregoś z tych dwóch nie kupię Z kolei ten "środkowy" Bright Stars ma pomysłowy kosz na różne pierdółki......
reklama
Lenka, nie wazne, ze wszystkich firm nie ma, jest i tak ich sporo i te, o ktorych piszecie to bardzo dobre firmy. A ja mysle, ze wybiore Dodie, bo one sa tu dostepne w kazdej aptece. To dla mnie wygoda, bo apteke mam pod nosem, jak, np. trzeba dokupic smoczek do butelki. No i jeszcze ze wzgledow patriotycznych, wiem, ze te sa napewno francuskie, wiec wole napedzac gospodarke kraju w ktorym zyje i beda zyly moje dzieci, niz innych krai. ;-)Skoro nie roznia sie jakoscia od tych innych, to wybieram francuskie. ;-)
N
nataliak
Gość
u nas najlatwiej z tych dobrych firm smoczkowo-butelkowych kupic avent i tommee tippe bo poza tym ze w aptekach czy specjalistycznych sklepach to sa w kazdym markecie.
...co do leżaczków, to mi się właśnie tez podobają takie w stonowanych kolorach, jak pisała Estragon. Podobają mi się te z Maclarena, tylko są droższe... ale mają b. ładne połączenia kolorystyczne:-)
RA Leżaczek Maclaren z wibracją Brown/Blue 2009 (874908752) - Aukcje internetowe Allegro
RA Leżaczek Maclaren z wibracją Brown/Blue 2009 (874908752) - Aukcje internetowe Allegro
ja się własnie decyduję na ten o którym kiedyś pisałyśmy i w lutym chcę go kupićestragon a nie chcesz ktoregos z tych fotelikow z fisher price o ktorych kiedys pisalysmy? one maja troche wiecej funkcji bo sa i wibracje i mozna z nich pozniej fotelik dla wiekszego dziecka zrobic. komi taki ma to Ci moze opowiedziec
estragon
mamusia synusia:P
no właśnie o tych mclarenkach też myślałam, ale one są dla mnie za drogie... Nie chcę wydawac na leżaczek więcej niż 300 zł. A te podobają mi się właśnie ze względu na kolorystykę, chciałabym uniknąc zbyt pstrokatych. A jeśli chodzi o wibracje, to też chyba nie powinno się ich nadużywac, bo działają na zasadzie kołyski- tak mi się wydaje. Czekam nadal o info od Komi;-)
lenkaa*
Fanka BB :)
o tantum rosa słyszałam własnie ale jak uzywać w szpitalu? bo w domu to ja nalałam sobie do miski z wodą i się podmywałam
Najlepiej miec rozrobiony płyn w butelce po wodzie mineralnej - takiej z dziubkiem - korkiem - mam nadzieję ze wiesz o jaką mi chodzi. Ten dziubek powoduje że woda jest wyciskana pod ciśnieniem. Polewa się kroczę po każdym myciu i najlepiej przy każdej wizycie w toalecie. Chyba innego sposobu nie mam bo nasiadówek to raczej w szpitalu się nie robi.
tak wiem o co chodzi :-) i fajnie wytłumaczyłaś. dzięki :-) i jedna saszetka na 0.5 litra wody wtedy, czy większą butelkę? w ogóle to ile tych tantum rosa kupićNajlepiej miec rozrobiony płyn w butelce po wodzie mineralnej - takiej z dziubkiem - korkiem - mam nadzieję ze wiesz o jaką mi chodzi. Ten dziubek powoduje że woda jest wyciskana pod ciśnieniem. Polewa się kroczę po każdym myciu i najlepiej przy każdej wizycie w toalecie. Chyba innego sposobu nie mam bo nasiadówek to raczej w szpitalu się nie robi.
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
Małą butelkę - pół litrową bo taka poręczniejsza, tą dużą trudno wyciskać - najwyżej częściej będzie się rozrabiać, albo mieć więcej rozrobione w dużej i przelewać do małej. A co do saszetek to trudno mi powiedzieć bo ja nie używałam tylko wiem że koleżanka miała taki patent