reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

aga, dziecko na laufrad sadza sie i mierzy z bucikami... bez bucików nawet nie probuj.. poza tym daj Tomkowi czas na oswojenie sie z nowym sprzetem...

bali, tez czekam na relacje z poczynań Lesia... czyli zielony??

reklama
Bali nie ma za co :) Ciesze się, że mogłam pomóc :)

Aga dobrze Wiolan pisze, daj Tomkowi czas na oswojenie się ze sprzętem :) To raczej rzadkie aby dziecko od razu wsiadło i pojechało, do wiosny na pewno polubi rower :p

Aga dlatego wzięłam najniższy od 28 cm, żeby mi się dziecko nie zraziło i swobodnie nogami dosięgało do ziemiw ostatnim momencie zmieniłam na zielony
no ja akurat wyboru nie mialam, nawet sie nie spodziewala, ze chrzestny tak szybko mu kupi...

aga daj Tomkowi czas na oswojenie sie z nowym sprzetem...

Dlatego juz wczoraj mu wyciagnelam rowerek :-p

Tylko jak porownuje, to ten nasz mega ciezki i mega masywny jest no i dlugi jakies 88 cm ma

Alis bardzo pomogłaś, ta strona bardzo rzetelna jest i wiele rozjaśnia i cena lepsza niż na allegro tego stridera, filmiki do tego, no bomba
Alis a nie szukają tam pracownika? może by Cię przyjęli?

Wiolan w sobotę ruszamy na podbój parku

Alis bardzo pomogłaś, ta strona bardzo rzetelna jest i wiele rozjaśnia i cena lepsza niż na allegro tego stridera, filmiki do tego, no bomba
Alis a nie szukają tam pracownika? może by Cię przyjęli?

Wiolan w sobotę ruszamy na podbój parku

czekamy na film zatem z podboju...

aga, wlasnie ciezar dla dziecka w wieku naszych dzieci jest najwiekszym problemem... drugim moze byc jednak dlugosc rowerka, bo jak za daleko bedzie kierownica to sila rzeczy dziecko bedzie mialo trudności...

Wiolan, obawiam sie , ze bedzie mial trudnosci, no ale przeciez nie polece i nie kupie drugiego, skoro dostal jeden.. Moze gdyby jakies uzywane byly ale chyba nigdzie nawet nie ma uzywanych..
trudno najwyzej poczeka jeszcze rok :-p

ooo, Bali, to ja też czekam na film :) albo chociaż zdjęcie Leosia na rowerku. Jak będzie pasował wielkościowo/wzrostowo, to może też sie na ten zdecyduję? a dokupiłaś hamulec?

Fajny ten rowerek, tak sobie myślę, że w tym roku dzieciaki jeszcze nie będą tak śmigać, żeby był im potrzebny hamulec. Można dokupić i za rok domontować....

reklama
Do góry