reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nasza ma zwykły ufowaty rowerek więc już drugiego nie kupimy, od nas na pewno dostanie zestaw stolik +krzesełka ale dziadki pewnie będą się pytać co kupić więc trzeba podpowiedzieć a ja sama nie mam na razie pomysłu;(

reklama
Wonka nie wyswietla mi sie link..

Bali ja z zary kupilam 24-36 (94 cm) i jestem pewna, ze bedzie dobra :-)
Teraz szukam jakiejs fajnej na wiosne i reczej tez juz na 92" bo w 86 za krotkie rekawy bedzie mial..

Jak ktoras bedzie przegladac np. Allegro i zobaczy fajne kurtalki wiosenne prosze dac znac ;-)

sprzedasz na jesien jak sie okaze za mala.. na pewno za wiecej niz 39 PLN... nie odrywaj tylko metek...

apropos metek, jak byliśmy ostatnio u rodziców kupiłam młodemu sweterek, wpadam do domu, mówię, że trzeba przymierzyć, moja mama woła Leona, bierze sweterek i sruuu mu metkę, z ojcem tylko pokiwalismy głowami ze zdumienia :-D

my kupilismy malej narazie taki motorek
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Rideons/Pink-Neox-Motorbike(0073177)

fajny jest bo sam stoi,kola sa szerokie.mala sobie juz powoli zaczyna radzic na nim po domu,mam nadzieje,ze do wiosny opanuje bo na poczatku sie bala.
probowalismy rowwerki biegowe,ale na chwile obecna nie widze zeby moje dziecko opanowalo utrzymanie rowerka i odpychanie sie.no ale moze Nicky malo kumata w tym temacie;-)

link się nie wyświetla,
Wonka ja się akurat nie boję o rowerek biegowy, bo mój w przedszkolu na wszystkim co jeździ to śmiga z prędkością światła, tak mu nogi chodzą ;-)

nasza ma zwykły ufowaty rowerek więc już drugiego nie kupimy, od nas na pewno dostanie zestaw stolik +krzesełka ale dziadki pewnie będą się pytać co kupić więc trzeba podpowiedzieć a ja sama nie mam na razie pomysłu;(
Julita taki co ma 3 czy 4 koła i pedały?

Aga ja Ci nie pomogę, robię sobie szlaban na zakupy dla Leona, bo jest obkupiony do przyszłej zimy, butów tylko nie ma, ale tu nie czuję się na siłach prognozować rozmar :tak:

Bali Tomek niby tez lekko obkupiony, jeszcze kilka koszulek z krotkim rekawkiem trzeba dokupic, buty tez, no i ma 1 kurtke ale raczej tylko na podworko.. No i kamizelke tez chce mu kupic, w zeszlym roku mial fajna ciepla :-)

u nas na wiosnę mamy buciki z jesieni jeszcze sa dobre bo mierzyłam, do tego płaszczyk ale muszę dokupić fajną kurteczkę więc pewnie kiedyś zasiądę do allegro:)

madafaka, mąż burczy, że cuduje z rowerkami bez pedałów:confused2:
niestety, ale to JA decyduje w tej kwestii, więc niech se burczy:-p:-D. Zastanawiam się tylko na jak długo nam posłuży? Rozumiem, że jak Młody obczai jak się utrzymuje równowagę, to będzie chciał wskoczyc na normalny rower? Jak to ma byc wydatek na parę miesięcy, to na 500 zł nie będę się porywac? Wnioskuję więc, że w przyszłe wakacje będzie jeździł już sam:happy:

estragon dlatego ja się będę czaiła na używany, bo dzieci na tym 1 sezon jeżdżą, przeciez nie musimy mieć nowego

julita w smyku przecenione o 50% piękne fioletowe pikowane płaszczyki na zimę widziałam dla dziewczynek

aga to ja już nawet koszulki z krótkim rękawem mam, zwykłe i polo po 7-10-12 i 15 zł dostałam, właśnie w smyku polówki ładne były po 15

reklama
estragon dlatego ja się będę czaiła na używany, bo dzieci na tym 1 sezon jeżdżą, przeciez nie musimy mieć nowego

julita w smyku przecenione o 50% piękne fioletowe pikowane płaszczyki na zimę widziałam dla dziewczynek

aga to ja już nawet koszulki z krótkim rękawem mam, zwykłe i polo po 7-10-12 i 15 zł dostałam, właśnie w smyku polówki ładne były po 15
bali ale u mnie wciąż ten sam problem nie ma u nas Smyka:(

Do góry