reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

agulam - i co ? moja mama właśnie wróciła z rosmana i przywiozła młodemu trzy ludziki..... tylko jeden się powtórzył ;-)
kto chętny na wymianę, mamy drwala i studenta ?

reklama
kupiłam dziś spodnie na sanki z Mariquita czy jak to się tam pisze za 60 zł, a takie ładniutkie, ładnie skrojone, ależ jestem zadowolona

elwi bylam i az pani sie pytalam bo nie moglam znaleźc:-Dmyslalam ze toto wieksze bedzie jakduplo,takich malych nie bralam bo Wiki ma mnostwo od lego.
ale u nas sporobylo tego i chyba 4,99 kosztowalo

Julita, znalazłam w Reserved kilka tych kurtek, które chciałaś. Są chyba po 49.99. Nadal chcesz? Jeśli tak, to daj tylko znać jaki rozmiar.

bali - pochwal się spodniami :)
mnie się podobają te wasze klocki ale one chyba nie mało kosztują , co ?

agulam- i nas zwykłe lego jest suuuuuuper, mój brat zaraził młodego i nie pozwala kupować duplo :-D:eek: wychodzi z dziwnego założenia. :-D
Na razie mamy motorówkę i ciężarówkę i kilka ludzików.

Elwi to klocki z biedronki za 39.90 zł, a ostatnio kupiłam takie pudło na wyprzedaży w biedronce za 30 zł, 100 klocków, w tym 50 naturalnych i 50 malowanych, chyba taniej nie znajdziesz

Elwi to klocki z biedronki za 39.90 zł, a ostatnio kupiłam takie pudło na wyprzedaży w biedronce za 30 zł, 100 klocków, w tym 50 naturalnych i 50 malowanych, chyba taniej nie znajdziesz
u nas już nie ma tych klocków:(

JustMe przekonałyście mnie zeby nie kupować tej kurtki, a mam pytanie czy zimowe kurtki to są jeszcze na wyprzedażach?

reklama
JustMe przekonałyście mnie zeby nie kupować tej kurtki, a mam pytanie czy zimowe kurtki to są jeszcze na wyprzedażach?

Julita, to fakt, nie jest specjalnie przyjemna w dotyku... widziałam na pewno kurtki chłopięce, jeśli były dziewczynkowe, to zdecydowanie mniej, ale mogę jeszcze sprawdzić, jak tam będę. Może wyślij mi swój nr telefonu na priv, to zadzwonię ze sklepu.

Do góry