reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dzięki dziewczyny
julita1212
u nas jej już nie ma, i pani powiedziała ze raczej już jej nie będą mieć;(Julita, a o co chodzi z opisem na FB o kurtce? Już się skończyły wyprzedaże w reserved?
julita1212
no taka ona jest raczej sztuczna na podszewce, ale jaka ta nasza wiosna będzie to trudno powiedzieć, w zeszłym roku było dość chłodno a i na jesień też sie przydałabyJa też jeszcze przy okazji zerknę w wawie- ale czy ona przypadkiem nie jest z takiego sztucznego materiału? Tak mi wyglądała na zdjęciu... żeby Majci nie było za ciepło na wiosnę...
fajny jest również ten RAINCOAT WITH REMOVABLE HOOD - Coats and Jackets - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland płaszczyk, ale mała ma już jeden płaszczyk
Ostatnio edytowane przez moderatora:
...wiesz, mi się tylko wydaje, że dziecko może się "zaparzyć";-) w takim sztucznym, nieprzepuszczalnym materiale... ale jak zobaczę, to dam znać Tych płaszczyków w ogóle nie widziałam na wyprzedażach.
Za to moja teściowa przyszalała- kupiłam juniorowi bluzę a'la uniwersytecką. W sumie fajna,p podobają mi się takie, ale od razu wydawało mi się, że cekiny to nie dla Frania;-) Sprawdziłam na stronie i oczywiście jest dziewczęca..!:-) Może któraś ma ochotę? Przyszłościowa, 4-5 lat
BASEBALL JACKET WITH CONTRASTING SLEEVES - Coats and Jackets - Girl (2-14 years) - Kids - ZARA Poland
Za to moja teściowa przyszalała- kupiłam juniorowi bluzę a'la uniwersytecką. W sumie fajna,p podobają mi się takie, ale od razu wydawało mi się, że cekiny to nie dla Frania;-) Sprawdziłam na stronie i oczywiście jest dziewczęca..!:-) Może któraś ma ochotę? Przyszłościowa, 4-5 lat
BASEBALL JACKET WITH CONTRASTING SLEEVES - Coats and Jackets - Girl (2-14 years) - Kids - ZARA Poland
julita1212
żartujesz? pomyliła się i kupiła dziewczęcą?
reklama
julita1212
chrupcia, just to teraz mam dylemat co do tej kurtki, no i chyba sobie daruje i poluje dalej na inna bardziej "oddychającą"