reklama
Julita ja wczoraj byłam w trzech ReKidsach w Wawie i z rzeczy na wyprzedażach to już nic nie ma praktycznie, także wątpię abyś jeszcze gdzieś tą kurteczkę dostała :/ W tych trzech u mnie nie było, specjalnie patrzyłam.
JustMe bluza jest super! Może te cekiny ta się jakoś odpruć właśnie?
JustMe bluza jest super! Może te cekiny ta się jakoś odpruć właśnie?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dzieki Alis
wczoraj udało się mi upolować małej spodnie jeansy na gumce Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2011/2012
wczoraj udało się mi upolować małej spodnie jeansy na gumce Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2011/2012
wy tu o wyprzedażach, ja wczoraj byłam w H&M i wyprzedają cały zimowy asortyment (w sensie czapki, rękawiczki,) wszystko po 5 zł. 3-pak, który w październiku kupiłam za 19,90 wczoraj był po 5 zł :-) można sobie na następną zimę kupić :-)
ja wzięłam młodemu te rękawiczki i z 1 palcem dwupak też i kilka czapek czarną, granatową, szarą, w paski zawsze można za rok sprzedać przed zimą ;-)
ja wzięłam młodemu te rękawiczki i z 1 palcem dwupak też i kilka czapek czarną, granatową, szarą, w paski zawsze można za rok sprzedać przed zimą ;-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a mają jakąś stronkę internetową bo u mnie nie ma tego sklepu ;(wy tu o wyprzedażach, ja wczoraj byłam w H&M i wyprzedają cały zimowy asortyment (w sensie czapki, rękawiczki,) wszystko po 5 zł. 3-pak, który w październiku kupiłam za 19,90 wczoraj był po 5 zł :-) można sobie na następną zimę kupić :-)
estragon
mamusia synusia:P
noooo, nas tez babcia zaopatrzyla w h&m skie czapy i rękawiczki. Karolek nie lubi innych rekawiczek niż pieciopalczaste, zaraz je ściąga:/wy tu o wyprzedażach, ja wczoraj byłam w H&M i wyprzedają cały zimowy asortyment (w sensie czapki, rękawiczki,) wszystko po 5 zł. 3-pak, który w październiku kupiłam za 19,90 wczoraj był po 5 zł :-) można sobie na następną zimę kupić :-)
żartujesz? pomyliła się i kupiła dziewczęcą?
Nom Wydaje mi się, że na przecenach był pewnie taki bałagan, że ktoś odłożył dziewczęcą na dział chłoopięcy czy coś w tym stylu, bo akurat tutaj nie posądzam jej o złą wolę... jak dla nich cekiny nie są wyznacznikiem dziewczęcej garderoby
Just - a nie da sie tych cekinków odpruć? Bo fajna i dla chłopaka jest...
No może, oblookam!
wy tu o wyprzedażach, ja wczoraj byłam w H&M i wyprzedają cały zimowy asortyment (w sensie czapki, rękawiczki,) wszystko po 5 zł. 3-pak, który w październiku kupiłam za 19,90 wczoraj był po 5 zł :-) można sobie na następną zimę kupić :-)
Widziałam, też nabyłam 2 pary rękawiczek
agulam
Fanka BB :)
moja siostra kupila krzeselka z ikei z serii KRITTER i jak dla mnie sa lepsze niz mamuty bo sa ciezsze,stabilniejsze.jak jej Antek wchodzi na mamuta krzeslo to szybko sie przewraca/spada:/chce kupić małej bo często siada przy ławie na pufie i często się z niej zsuwa
Ostatnia edycja:
justme - albo jakaś naszywka, ja gdybym miała dziewczynkę to bym wzięła - czadowa ta bluza
Czy któraś kupowała też ludziki LEGO w rosmanie ??
u nas od jakiegoś czasu jest to najlepszy prezent dla młodego jak wracam z Krakowa, ale już się skończyły :--(
a pytanie brzmi do tych co mają, czy ktoś jest chętny na zamianę bo mamy dwóch studentów ?;-)??
Czy któraś kupowała też ludziki LEGO w rosmanie ??
u nas od jakiegoś czasu jest to najlepszy prezent dla młodego jak wracam z Krakowa, ale już się skończyły :--(
a pytanie brzmi do tych co mają, czy ktoś jest chętny na zamianę bo mamy dwóch studentów ?;-)??
reklama