reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita bardzo fajny ten zestaw,sporo tego wszystkiego:tak:

sliczniejsza, masz racje.... janawetnie mialam jak sie zorientowac w sukienkaqch na swieta,, a ta mi sie bardzo podoba....

a bylby jakis klopot jakbym chciala taką???

zaden problem,sprawdzalam rozmiarowka jeszcze jest:tak:
znajoma leci do Polski 10 grudnia to moze zabrac i wyslac z Polski.

reklama
Julita bardzo fajny ten zestaw,sporo tego wszystkiego:tak:

zaden problem,sprawdzalam rozmiarowka jeszcze jest:tak:
znajoma leci do Polski 10 grudnia to moze zabrac i wyslac z Polski.

byloby mega super.... jakbys mogla mi wziac chyba rozmiar 86 (to nie sa mniejsze ciuszki niz standardowe??) i rozmiar buta... ha ha nawet nei wiem.. przyjdzie agaciorek to ci zmierze i podam.... ale sukienke na bank tą bombkę chcę...

Wonka kreacja piekna:tak:ja sie jeszcze nie rozgladalam ale Ola tak rzadko chodzi w sukienkach ze bardziej praktyczna chyba kupie
w kwietniu mamy wesele wiec wtedy bede musiala zaszalec

Julita fajny zestaw.

Asia k ja bym kupila album,albo ramke co sie stopki odbija,albo ksiazke na potem.maskotki bym nie kupila,chyba ze malutka

o co cho?? Kubeczek Menstruacyjny, Meluna - ekoMaluch jak to sie stosuje?? ktoraś wie??
wiolan .-)))))
o nie co to to nie .... na pierwszy rzut oka jakos mi to nie pasi....cos o tym slyszalam...ale zorbilam wielkie oczy na ten wynalazek.....pozniej musisz to zapewne gotowac itp i itd

Ok ekologiczne...ale ja w takim razie jesteem antyekologiczna tak jak z pieluchami ekologicznymi...w tym przyopadku stawiam na wygode..nie trzeba nic prac itp :-)))

wiolan tak ja tampon
mam koleżankę która używa i jest zadowolona ,ale ona taka ogólnie jest eko, pieluszki wielorazowe itd, ja bym chyba z lenistwa sie nie zdecydowała, wole tampony

byloby mega super.... jakbys mogla mi wziac chyba rozmiar 86 (to nie sa mniejsze ciuszki niz standardowe??) i rozmiar buta... ha ha nawet nei wiem.. przyjdzie agaciorek to ci zmierze i podam.... ale sukienke na bank tą bombkę chcę...

u nas rozmiary sa w miesiacach
12-18 czy
18-24?

o co cho?? Kubeczek Menstruacyjny, Meluna - ekoMaluch jak to sie stosuje?? ktoraś wie??

nie wiem o co chodzi,ale jakos mnie to obrzydza chyba:sorry:,wole jednak wyrzucic podpaske do kosza niz sie bawic w mycie takiego ustrojostwa:sorry:

a na dole tej strony 3 bodziaki za 95zl i sukienka za 200 cos:szok: ło matko ale ceny:eek:

wiolan .-)))))
o nie co to to nie .... na pierwszy rzut oka jakos mi to nie pasi....cos o tym slyszalam...ale zorbilam wielkie oczy na ten wynalazek.....pozniej musisz to zapewne gotowac itp i itd

Ok ekologiczne...ale ja w takim razie jesteem antyekologiczna tak jak z pieluchami ekologicznymi...w tym przyopadku stawiam na wygode..nie trzeba nic prac itp :-)))

wiolan tak ja tampon
mam koleżankę która używa i jest zadowolona ,ale ona taka ogólnie jest eko, pieluszki wielorazowe itd, ja bym chyba z lenistwa sie nie zdecydowała, wole tampony

:-D:-D:-D
witam w klubie antyekologicznych leni:rofl2:;-):rofl2:

reklama
Do góry