reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
no nic to...
ale chyba macie rację że na święta to takie żywe kolory bardziej pasują...poszukam czegoś żywszego dla małej;)

reklama
wonka - cudne sukienki ale ta amarantowa jeszcze ładniejsza :tak::tak::tak:

julita - super ten zestaw !:tak::tak:

na chrzciny kupiła bym jakiś ładny album na zdjęcia i może jakiegoś misia + karteczka

chyba mam jakaś chorą obsesje na punkcie książek dla młodego.
Byliśmy dzisiaj w empiku i dorwałam w końcu to co chciałam "uwaga niebezpieczne" ale, że chciałam dać mu do pod poduszkę to wzięłam inną najtańszą i dałąm Dorianowi a tamtą schowałam.
potem poleciałam do rosmana po pampersy i były ładne małe książeczki za 4zł więc jak tu nie kupić :-D:-D

Do góry