reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Bali jako użytkowniczka 3 nawilżaczy w swoim krótkim życiu ;-) polecam brać najtańszy z jonizacją i jak największym zbiornikiem na wodę. Żdnych tych dziecięcych, bo one są malutkie, wody nie raczej na całąnoc nie starczy. Idealnie by było jeszcze jakby miał wylot pary skierowany do góry, a nie w bok, ani do dołu, bo jak będziesz to stawiała na podłodze, to kałuża murowana przy wylocie skierowanym w bok - para leci po podłodze.
teraz dla Jaśka mam ten:
Topcom Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza 1801 (1935634704) - Aukcje internetowe Allegro

moim zdaniem przepłaciłam, myślałam że za tą cenę będzie cichszy, ale one wszystkie chyba na jedno kopyto (chociaż tych za 2000 nie próbowałam ;-))

Generalnie w Castoramie od ręki na pewno dostaniesz jakiś fajny z jonizacją, też tam kiedyś kupowałam i był o.k.

reklama
Ja mam taki sam, albo bardzo podobny do tego Lenki, jest OK.

Co do ciężarówki- chucka, to właśnie miałam okazję "pobawić się nią" w weekend (bo też ją namierzyłam w sklepie i mi się spodobała;-)- ma ją synek mojej przyjaciółki. Niestety, nie było ze mną Franka, więc nie wiem, czy jemu by się spodobała, bo przyjaciółka mówiła, że jest średnia... ale wiadomo, co dziecko, to inna ulubiona zabawka...

Pytałam jeszcze wczoraj panie w żłobie, czym się u nich Francesco najczęściej bawi- mówiły, że zdecydowanie puzzlami, mula go podobno średnio kręci.....

Alis zamówiłam wczoraj te sanki, o których pisałam, a o oparcie będę się później martwiła :-) dam znać, jak przyjdą, czy faktycznie takie stabilne są ;-)

lenkaaa nie wiem czy macie we Wro sklep tk maxx... ja tam widziałam ostatnio tego chucka za 110 zł:tak:.

???????rili?????? Ja nigdy w TK nie byłam, jakoś mi nie po drodze, ale chyba rusze dooopsko;-)

Co do książeczek jeszcze, to wybrałam Frankowi:

Pan Brumm obchodzi Boże Narodzenie, Daniel Napp - Wydawnictwo Bona - ISBN: 9788362836192

Pan Brumm utknął na dobre, Daniel Napp - Wydawnictwo Bona - ISBN: 9788362836024- obie o tym niedźwiadku oglądałam i mają śliczne ilustracje...

Najbardziej na całym świecie lubię śnieg, Lauren Child - Wydawnictwo Bona - ISBN: 9788372783806 - tą na czuja;-)

Aoki - Parot Annelore - 35,99 zł - empik.comYumi - Parot Annelore - 33,99 zł - empik.com - mało chłopięce i mało świąteczne, ale są tak śliczne, że niech ma i niech się uczy o innych kulturach:)

i znalazłam jeszcze w Empiku fajne wiersze na święta:

http://www.empik.com/wiersze-na-boze-narodzenie-gellner-dorota,p1045554918,ksiazka-p

Poza tym muszę jeszcze obejrzeć:
Gąska Zuzia i pierwsza gwiazdka - Horacek Petr - 27,99 zł - empik.com
Mój przyjaciel Malmi - Hahn Gerd - 22,49 zł - empik.com

Kolorowe bazgroły na świąteczne stoły - Watt Fiona - 15,49 zł - empik.com

Melodia Świąt - Opracowanie zbiorowe - 39,99 zł - empik.com

Karzełkowo w śnieżnej czapie - Sobczak Andrzej - 23,49 zł - empik.com

Ostatnia edycja:
???????rili?????? Ja nigdy w TK nie byłam, jakoś mi nie po drodze, ale chyba rusze dooopsko;-)
rili, rili:-D
ja też dopiero niedawno odkryłam ten sklep. Jakoś odstraszał mnie wieczny bałagan... ale po wnikliwej obserwacji stał się ostatnio moim ulubionym:-p. Bardzo tanie zabawki, buty, kosmetyki:tak:. Kupiłam Młodemu drewniany wózek do pchania z klockami za 33 zł, bidon Sigg za 30 zł, mamie na Mikołaja paletę 6 cieni do oczu CK za 50 zł, mężu bokserki CK (nie pamiętam ile, ale tanio), a ja jestem fanką czekolady belgijskiej i hersheya oraz marshmallow w słoiczku:sorry:. Poza tym mają fajne dodatki do domu:tak:.

reklama
mi przyjaciolka wlasnie kupila dla Mateusza buty na jesien w Tk maxxxie za 50PLN...na pocztku stwierdzilam, ze mi sie nie podobaja ..ale juz sie do nich przekonalam...a Mati je polubil od samego pocztku
nie mam bladego pojecia gdzie ten sklep sie znajduje w Krakowie i pierwszy raz wlasnie o nim slyszalm o niej

Do góry