lenkaa*
Fanka BB :)
Bali jako użytkowniczka 3 nawilżaczy w swoim krótkim życiu ;-) polecam brać najtańszy z jonizacją i jak największym zbiornikiem na wodę. Żdnych tych dziecięcych, bo one są malutkie, wody nie raczej na całąnoc nie starczy. Idealnie by było jeszcze jakby miał wylot pary skierowany do góry, a nie w bok, ani do dołu, bo jak będziesz to stawiała na podłodze, to kałuża murowana przy wylocie skierowanym w bok - para leci po podłodze.
teraz dla Jaśka mam ten:
Topcom Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza 1801 (1935634704) - Aukcje internetowe Allegro
moim zdaniem przepłaciłam, myślałam że za tą cenę będzie cichszy, ale one wszystkie chyba na jedno kopyto (chociaż tych za 2000 nie próbowałam ;-))
Generalnie w Castoramie od ręki na pewno dostaniesz jakiś fajny z jonizacją, też tam kiedyś kupowałam i był o.k.
teraz dla Jaśka mam ten:
Topcom Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza 1801 (1935634704) - Aukcje internetowe Allegro
moim zdaniem przepłaciłam, myślałam że za tą cenę będzie cichszy, ale one wszystkie chyba na jedno kopyto (chociaż tych za 2000 nie próbowałam ;-))
Generalnie w Castoramie od ręki na pewno dostaniesz jakiś fajny z jonizacją, też tam kiedyś kupowałam i był o.k.