reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
eee.... kolorystyka kombinezonu tchibo przekłamana... na zdjęciu fiolet i róż są mniej agresywne, a kwiatki białe... ładniej się prezentował na zdjęciach niż w realu... :/

eee.... kolorystyka kombinezonu tchibo przekłamana... na zdjęciu fiolet i róż są mniej agresywne, a kwiatki białe... ładniej się prezentował na zdjęciach niż w realu... :/

tzn zarowiaste kolory w realu? chyba nie az tak jak na tym zdjeciu z szafy ..tu faktuycznie daje po oczach ale to chyba bo fotka z fleszem a sa odblaski do tego

Na jesień kupiłam małej taką czapkę Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2011/2012

Nikita a zimowe czapki też robisz???
no
066.JPG

Tą dostała Agusia Tysi, jest średnio gruba bo robiona z podwójnej włóczki, ale mogę nawet z potrójnej zrobić, będzie jeszcze cieplejsza i grubsza. No i zrobi siębłyskawicznie, bo czym grubsza włóczka tym szybciej sie robi:-D

Bali, to refleksja na trzeźwo??:-D

no oczywiście, że nie
w trakcie 3 dniowej migreny

i muszę przyznać, że ładna ta szara czapka Julita
natchnęłaś mnie i wylookałam tam ładną czapkę i szalik dla Leona
wprawdzie ma już 3 jesienne czapki, ale szalika brak, a chusteczki jakoś do mnie nie przemawiają

szkoda, że Lesio nie może czapki z kwiatkiem ubrać, są takie urocze

a na zimę widziałam w smyku fajne - wielka granatowa czapa, po bokach takie zakrywki na uszy (nie nauszniki) kończące się pomponami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bali one są fajne, ale ja miałam rok temu taką i nie polecam. Pomimo,że był rozmiarowo dobra, to bez przerwy obracała się Jaśkowi wokół głowy, doprowadzając go do szału, wiecznie te dłuższe boki miał na środku twarzy - i on wtedy w wózku siedział, a nie biegał!!! - to teraz sobie niewyobrażam. Problem leży w tym, że nie mają ani wiązania, ani ściągacza wokół głowy, który trzymałby czapkę na miejscu, przy ruchliwym dziecku, które non stop obraca głową - porażka.

Do góry