reklama
Byłam dziś z Majką w Tchibo i zakupiliśmy kombinezon Ten: Dziewczęcy kombinezon zimowy w Tchibo w rozmiarze 74/80 i spokojnie damy radę całą zimę w nim przechodzić Teraz najlepsze! Cena: 125zł bo to outlet i dodatkowa jakaś promocja Jakby któraś była zainteresowana to zostało jeszcze 8 szt. w rozmiarze 74/80 i cenie 125zł (mogę kupić i wysłać za darmo). BTW te białe kwiatki są tak naprawdę jasno zielone ale ślicznie to wygląda, zresztą rewelacyjnej jakości są te kombinezony.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Byłam dziś z Majką w Tchibo i zakupiliśmy kombinezon Ten: Dziewczęcy kombinezon zimowy w Tchibo w rozmiarze 74/80 i spokojnie damy radę całą zimę w nim przechodzić Teraz najlepsze! Cena: 125zł bo to outlet i dodatkowa jakaś promocja Jakby któraś była zainteresowana to zostało jeszcze 8 szt. w rozmiarze 74/80 i cenie 125zł (mogę kupić i wysłać za darmo). BTW te białe kwiatki są tak naprawdę jasno zielone ale ślicznie to wygląda, zresztą rewelacyjnej jakości są te kombinezony.
alis więc ja chce....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
fajny, szkoda bo ja już kupiłam...Byłam dziś z Majką w Tchibo i zakupiliśmy kombinezon Ten: Dziewczęcy kombinezon zimowy w Tchibo w rozmiarze 74/80 i spokojnie damy radę całą zimę w nim przechodzić Teraz najlepsze! Cena: 125zł bo to outlet i dodatkowa jakaś promocja Jakby któraś była zainteresowana to zostało jeszcze 8 szt. w rozmiarze 74/80 i cenie 125zł (mogę kupić i wysłać za darmo). BTW te białe kwiatki są tak naprawdę jasno zielone ale ślicznie to wygląda, zresztą rewelacyjnej jakości są te kombinezony.
ale jak mówisz ze ten 74/80 będzie na Maje całą zime dobry to fajnie, bo ja sie boje ze na moją bedzie mały
a chłopięcych nie było? Jeśli tak to ja jestem chętna i to baaaardzoByłam dziś z Majką w Tchibo i zakupiliśmy kombinezon Ten: Dziewczęcy kombinezon zimowy w Tchibo w rozmiarze 74/80 i spokojnie damy radę całą zimę w nim przechodzić Teraz najlepsze! Cena: 125zł bo to outlet i dodatkowa jakaś promocja Jakby któraś była zainteresowana to zostało jeszcze 8 szt. w rozmiarze 74/80 i cenie 125zł (mogę kupić i wysłać za darmo). BTW te białe kwiatki są tak naprawdę jasno zielone ale ślicznie to wygląda, zresztą rewelacyjnej jakości są te kombinezony.
cholerka jesteśmy na etapie przygotowywania podłoża pod garaż i mąż na bank ze mną teraz do tchibo nie pojedzie a jak już skończy grzebać w ziemi to pewnie już nic nie będzie :--(
julita1212
fajny, szkoda bo ja już kupiłam...Byłam dziś z Majką w Tchibo i zakupiliśmy kombinezon Ten: Dziewczęcy kombinezon zimowy w Tchibo w rozmiarze 74/80 i spokojnie damy radę całą zimę w nim przechodzić Teraz najlepsze! Cena: 125zł bo to outlet i dodatkowa jakaś promocja Jakby któraś była zainteresowana to zostało jeszcze 8 szt. w rozmiarze 74/80 i cenie 125zł (mogę kupić i wysłać za darmo). BTW te białe kwiatki są tak naprawdę jasno zielone ale ślicznie to wygląda, zresztą rewelacyjnej jakości są te kombinezony.
ale jak mówisz ze ten 74/80 będzie na Maje całą zime dobry to fajnie, bo ja sie boje ze na moją bedzie mały
Alis a chłopięce mają? Chłopięcy kombinezon zimowy w Tchibo
lub taki http://www.tchibo.pl/Chlopiecy-kombinezon-zimowy-p200020409.html
bo byłabym chętna
lub taki http://www.tchibo.pl/Chlopiecy-kombinezon-zimowy-p200020409.html
bo byłabym chętna
Ostatnia edycja:
Były dwa takie z chłopięcych: Chłopięcy kombinezon zimowy w Tchibo ale nie zwróciłam uwagi jaki rozmiar Być może ten 74/80 bo dla dziewczynek innych nie było ale ręki nie dam uciąć
Bardzo proszę te zdecydowane o priv
Bardzo proszę te zdecydowane o priv
julita1212
dziewczyny jak wiecie kupowałam małej czapeczkę na wiosnę dobra jest tez na jesień może znacie jakieś mamusie dziewczynek która kupiła by taką czapeczkę...jest prawie nowa Majka szybko z niej "wyrosła"
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/41/94/58/1841945805
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/41/94/58/1841945805
reklama
Zakochałam się w tej czapce! Kocham Czapki! Raster USZATKA jesień zima 46-48 (1849839883) - Aukcje internetowe Allegro - zna któraś z Was tego sprzedawcę albo te czapki? Jak z ich jakością?