reklama
Estragon- pokazuj szuzy!
Julita, myślę, że i Ty i Majcia będziecie zadowolone
Afi, wcześniej miałam te:
PAPUTKI Kapcie 18-24 m. Dla małego smyka Rozm. L (1853308035) - Aukcje internetowe Allegro
i byłam z nich bardzo zadowolna, gumka nic nie ocierała, ogólnie nie miałam zastrzeżeń. Ale u Bali z kolei od razu się pościerały, tak ostatnio pisała, więc nie wiem... TE paputki nie ociarały nóżki, a Franek ma niezłego kotleta;-)
Potem natomiast kupiliśmy jakieś inne, u innego sprzedawcy, które polecała Nataliak i są z grubszej skóry i w nich w okół kostki pojawiały się czasami ślady... ale też się rozeszły.
Julita, myślę, że i Ty i Majcia będziecie zadowolone
Justme, a ta gumka na około kostki nie ciśnie Frania? Jagoda ma dość szeroką stópkę i pulchną kostkę... z jakiej firmy macie te butki?
Afi, wcześniej miałam te:
PAPUTKI Kapcie 18-24 m. Dla małego smyka Rozm. L (1853308035) - Aukcje internetowe Allegro
i byłam z nich bardzo zadowolna, gumka nic nie ocierała, ogólnie nie miałam zastrzeżeń. Ale u Bali z kolei od razu się pościerały, tak ostatnio pisała, więc nie wiem... TE paputki nie ociarały nóżki, a Franek ma niezłego kotleta;-)
Potem natomiast kupiliśmy jakieś inne, u innego sprzedawcy, które polecała Nataliak i są z grubszej skóry i w nich w okół kostki pojawiały się czasami ślady... ale też się rozeszły.
a reszte oddajesz?? u nas w Lidlu oddac nic nie wolno.. najwyżej wymienic...
a widzisz o to nie spytałam, uznałam, że można
najwyżej sprzedam na allegro
DECATHLON miękkie kapcie sport 28 15,5cm bdb (1856710465) - Aukcje internetowe Allegro
prawie jak te, nasze są z kożuszkiem, szare
oczywiście są boskie
prawie jak te, nasze są z kożuszkiem, szare
oczywiście są boskie
wampi
..::..::..::..
Wiadomo podeszwa nie jest tak elastyczna jak w skórkowych, ale na warunki żłobkowo/przedszkolne wg mnie idealna. Mojej Gabi się nóżka nie pociła, Cypkowi w tych zabudowanych się troszkę poci, więc dla niego kupuję te z dziurkami na paluszkach, żeby troszkę przewiewu było ;-) i jest ok.Wampi, a miękkie podeszwy mają te kapcie? a nóżka się w nich nie poci?
tysia123
Fanka BB :)
Co prawda moja córa nie chodziła do żłobka, ale kupowałam jej takie kapciochy:
Befado - Sklep internetowy
a jak na cieplejsze dni to takie:
Befado - Sklep internetowy
kupilismy raz małej kapcie z Befado i wg mnie są beznadziejne - twarde i sztywne.
estragon
mamusia synusia:P
te, ale w innej kolorystyce:Estragon- pokazuj szuzy!
Geox - B LAB BOY C B1337C 00043 C4288 | DZIECIĘCE | Chłopiec | Kozaki i inne | Trzewiki |
doszliśmy z hasbentem do wniosku, że trzeba kupic ciut wyższe coby dziecko szoku nie dostało jak mu za jakiś czas kozaki po kolana włożymy
reklama
wampi
..::..::..::..
Ja tam sobie je chwalę, Cypek właśnie w nich nauczył się chodzić, bez kapci mu nie szło, a w kapciochach pewniej stawiał nóżkę.kupilismy raz małej kapcie z Befado i wg mnie są beznadziejne - twarde i sztywne.
Estragon boskie te buty.