dzięki właśnie w gazecie widziałam taki i nie pamiętałam nazwy
reklama
Anusiak-Białystok - ale piekne mebelki... ojej ... az sie rozmarzyc mozna...
Moje (po Antosiu) dwie komody i łozeczko jedzie jutro do renowacji... zdrapujemy tą bejce ciemną... i akrylujemy na waniliowo ...
Ja mam taki po Antosiu - coprawda niebieski - ale jest świetny z H&M z jednej strony bawełniany a z drugiej taki pluszowy... do dzis go uzywam, a fajne jest w nim to ze byl 1000 razy prany - a wyglada jak nowy..
co sezon H&M wypuszcza inne kolory tych narzutek ... wiec mozna je kupic...
jeszcze jeden kupie sobie taki włoski (a zapewne dostane) taki grubiutki...
mam jeszcze dwa inne po Antosiu...
i to mi wystarczy...
grubszy jeden - reszta cieńsze... latem i tak przyrzucam tylko flanelową pieluszką... a zimą w kombinezon...
ceny fajnych kocyków są zabojcze... dlatego jak ktos mnie pytal co chce na prezent to mowiłam ze kocyk i tak kilka dziewczyn ze studiow zrzucilo sie na wloski kocyk - przepiekny dla Antka - ale wiem ze kosztował prawie 200 zł - szok
Mam zamiar kupic sobie taką bluzkę do karmienia... widzialam ja na zywo u znajomej - rewelacja
http://ziabaqlu.com/index.php?kat=14&pid=29
Moje (po Antosiu) dwie komody i łozeczko jedzie jutro do renowacji... zdrapujemy tą bejce ciemną... i akrylujemy na waniliowo ...
a tak z innej beczki, jakie zamierzacie kocyki kupować?
polarowe? MIKROFIBRA?
czy jakie?
Ja mam taki po Antosiu - coprawda niebieski - ale jest świetny z H&M z jednej strony bawełniany a z drugiej taki pluszowy... do dzis go uzywam, a fajne jest w nim to ze byl 1000 razy prany - a wyglada jak nowy..
co sezon H&M wypuszcza inne kolory tych narzutek ... wiec mozna je kupic...
jeszcze jeden kupie sobie taki włoski (a zapewne dostane) taki grubiutki...
mam jeszcze dwa inne po Antosiu...
i to mi wystarczy...
grubszy jeden - reszta cieńsze... latem i tak przyrzucam tylko flanelową pieluszką... a zimą w kombinezon...
ceny fajnych kocyków są zabojcze... dlatego jak ktos mnie pytal co chce na prezent to mowiłam ze kocyk i tak kilka dziewczyn ze studiow zrzucilo sie na wloski kocyk - przepiekny dla Antka - ale wiem ze kosztował prawie 200 zł - szok
Mam zamiar kupic sobie taką bluzkę do karmienia... widzialam ja na zywo u znajomej - rewelacja
http://ziabaqlu.com/index.php?kat=14&pid=29
Ostatnia edycja:
tysia123
Fanka BB :)
co do zakupów drobiazgów do szpitala i dla dziecka na Allegro, polecam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
sprzedający ma praktycznie wszystko.
A co do zakupów do szpitala - tak samo jak wy zacznę o tym pewnie mysleć za jakiś czas. Mam nadzieję, że jak będziemy chodzić do szkoły rodzenia to dokładnie nam powiedzą co mam kupić.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
sprzedający ma praktycznie wszystko.
A co do zakupów do szpitala - tak samo jak wy zacznę o tym pewnie mysleć za jakiś czas. Mam nadzieję, że jak będziemy chodzić do szkoły rodzenia to dokładnie nam powiedzą co mam kupić.
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Nikita fajowe A gdzie kupowałaś? Na necie może? Z długim rękawkiem mam może 3 sztuki, więc chętnie bym mojego w takie zaopatrzyła
Troszkę nie na temat, ale oto zdjątko moich łupów:-)
....Nikita, przecież to jak najbardziej NA TEMAT!!
Melduję, iz w Tesco (przynajmniej na Kabatach) jest wyprzedaż rzeczy dla maluchów
Zakupiłam ręcznik kąpielowy z kapturem za 19pln, śpiworek do spania za 28, mięciutkie kapciochy za 5pln i śliniak za 3 pln.
Jest duuzo bodziaków, pajacy, spodenek, kurtek, sweterków, sukienki, mini-mini kożuszki i miski/futerka dla dziewczynek.
Zakupiłam ręcznik kąpielowy z kapturem za 19pln, śpiworek do spania za 28, mięciutkie kapciochy za 5pln i śliniak za 3 pln.
Jest duuzo bodziaków, pajacy, spodenek, kurtek, sweterków, sukienki, mini-mini kożuszki i miski/futerka dla dziewczynek.
N
nataliak
Gość
o to ja bym reflektowala na ten reczniczek z kapturem. moze sie jutro przejade.
posciel z zyrafkami i inne bajery znajdziecie tu AMY - Producent Zdrowej Pościeli dla Dzieci - POLSKI PRODUKT - ale ceny faktycznie masakra.
do noska ponoc najlepszy jest ten aspirator frida. dzieci sa mniej wkurzone jak sie to stosuje niz przy gruszce.
posciel z zyrafkami i inne bajery znajdziecie tu AMY - Producent Zdrowej Pościeli dla Dzieci - POLSKI PRODUKT - ale ceny faktycznie masakra.
do noska ponoc najlepszy jest ten aspirator frida. dzieci sa mniej wkurzone jak sie to stosuje niz przy gruszce.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
FRIDA RULESSSSSS!!!!!
Wg mojej opini nie ma nic lepszego. Gile aż z żołądka zasysa. Wiem wiem, tam nie ma gilusów;-)
Wg mojej opini nie ma nic lepszego. Gile aż z żołądka zasysa. Wiem wiem, tam nie ma gilusów;-)
reklama