reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

My też wzięliśmy 23, bo 22 było z malutkim marginesem... potem jeszcze zmierzyliśmy stopę taką miarką GEOXa i wyszło między 22 a 23. Ale już adidasy kupiliśmy... 21! i mają zapas! Więc wszystko naprawdę trzeba mierzyć...

reklama
Ja też na razie zostaje przy bodziakach, zrobiłam już zapas z krótkim rękawem, teraz dokupię jeszcze z 2-3 z długim, bo już kilka mam, ale lepiej jak będzie więcej, to nie będę musiała prać 2 razy w tygodniu tylko raz.

Ja się zastanawiam nad zimowymi butami, teraz nosi 19, adidaski na jesień kupiłam mu 20, a na zimę? 21 czy 22?

ja też się zasadzałam na 22, w efekcie się okazało, że ledwo wciśnięte i buty ma Leon 23, z coccodrillo, granatowo- białe przecierane na old schoolowo, nogę mu mierzyłam i ma 14 cm, wygląda trochę jak w płetwach

dobrze, że nie kupilam bez niego, bo namierzylam takie jak adidasy z dziurkami po bokach, ale cholerstwo miało tak płaskie podbicie, że nijak stopy włożyć i cała rozmiarówka stoi na półce, nie ma chętnych

zajrzyjcie dziewczyny do coccodrillo, tenisówki po 7 zł nawet, poprzeceniane konkretnie buty

reklama
Do góry