My też wzięliśmy 23, bo 22 było z malutkim marginesem... potem jeszcze zmierzyliśmy stopę taką miarką GEOXa i wyszło między 22 a 23. Ale już adidasy kupiliśmy... 21! i mają zapas! Więc wszystko naprawdę trzeba mierzyć...
reklama
wampi
..::..::..::..
Ja też na razie zostaje przy bodziakach, zrobiłam już zapas z krótkim rękawem, teraz dokupię jeszcze z 2-3 z długim, bo już kilka mam, ale lepiej jak będzie więcej, to nie będę musiała prać 2 razy w tygodniu tylko raz.
Ja się zastanawiam nad zimowymi butami, teraz nosi 19, adidaski na jesień kupiłam mu 20, a na zimę? 21 czy 22?
Ja się zastanawiam nad zimowymi butami, teraz nosi 19, adidaski na jesień kupiłam mu 20, a na zimę? 21 czy 22?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
JustMe, do piżamki z lwem bardziej mi pasują niebieskie spodenki, więc gdyby Chrupci pasowały te w gwiazdki to byłoby fajnie.
Wonka uk
Fanka BB :)
ja nie wiem jak wam się frotte mechaci? ja mam 3 prześcieradełka do młodego i są jak nowe, może wam o flanelę chodzi?
ja tez frotte i nie zauwazylam zeby sie mechacily
a ja lubie bodziaki,zadne flaki nie wylaza i mam pewnosc,ze plecy przykryte
ja też się zasadzałam na 22, w efekcie się okazało, że ledwo wciśnięte i buty ma Leon 23, z coccodrillo, granatowo- białe przecierane na old schoolowo, nogę mu mierzyłam i ma 14 cm, wygląda trochę jak w płetwach
dobrze, że nie kupilam bez niego, bo namierzylam takie jak adidasy z dziurkami po bokach, ale cholerstwo miało tak płaskie podbicie, że nijak stopy włożyć i cała rozmiarówka stoi na półce, nie ma chętnych
zajrzyjcie dziewczyny do coccodrillo, tenisówki po 7 zł nawet, poprzeceniane konkretnie buty
dobrze, że nie kupilam bez niego, bo namierzylam takie jak adidasy z dziurkami po bokach, ale cholerstwo miało tak płaskie podbicie, że nijak stopy włożyć i cała rozmiarówka stoi na półce, nie ma chętnych
zajrzyjcie dziewczyny do coccodrillo, tenisówki po 7 zł nawet, poprzeceniane konkretnie buty
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
aga, tysia już je wzięła
tysia123
Fanka BB :)
która z was ma fioła na punkcie truskawek na ubrankach? To spójrzcie na to cudo Next 2011 POSZUKIWANA Bluza Truskawka Ślimak 98 (1792003614) - Aukcje internetowe Allegro
, ekstra jest
, ekstra jest
która z was ma fioła na punkcie truskawek na ubrankach? To spójrzcie na to cudo Next 2011 POSZUKIWANA Bluza Truskawka Ślimak 98 (1792003614) - Aukcje internetowe Allegro
, ekstra jest
aldonta ma fioła na truskawki
podobają się wam te buciki? PRIMIGI SANDAŁKI Rozm.23 Promocja wysylka gratis (1782508618) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
martina969
Filipowa mama
podobają się wam te buciki? PRIMIGI SANDAŁKI Rozm.23 Promocja wysylka gratis (1782508618) - Aukcje internetowe Allegro[/QUOTE]
mnie bardzo
mnie bardzo