reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita, a ile te bodziaki mają długości zapięte? Na długi rękaw są? Twoja Majka juz z nich wyrosła?
Jak maja ok 44-45 cm to biore. Szukam teraz czegoś |Aguśce na jesien pod bluzeczki żeby cieplo bylo.

Po zapięciu mają 44cm, niestety na moją są już ciasnawe a szkoda bo super jakościow bawełna, wcale nie rozciągnięte jak niektóre dziewczęce.

reklama
kupiłam bawełniane prześcieradło, bo przypomniałam sobie jak właśnie frotte mi się brzydko zmechaciło:/

i taką pościel:
EDISA - POŚCIEL DLA DZIEC 2-EL 135X100 - PRODUCENT (1784531358) - Aukcje internetowe Allegro
niebieskie dinusie :-)

Ja mam dwa prześcieradła frotte do łóżeczka, które używam na przemian i jeszcze po tych 15 miesiącach użytkowania się nie zmechaciły, praktycznie wyglądają jak nowe.

A pościel super, też bym zamówiła takie dinusie (zielone), ale u nas potrzebna jest tylko poszewka na poduszkę, bo kołdry nie używamy (jest za gorąco i młody śpi pod kocykiem).

Ostatnia edycja:
dziewczyny o co chodzi z tymi bodziakami? ja mam ostatnie na 80 z długim rękawem, pewnie już za małe i więcej nie kupuję, przechodzimy na bluzki

póki mała jeszcze z pielucha chodzi to będziemy bodziaków uzywać, przede wszystkim w zimniejsze dni pod bluzkę. Wygodne są dla nas po prostu. Jak mała ma bluzke plus spodnie to nie ma bata, zawsze w pewnym momencie plecy odkryte ;/ A jak zrobi się zimniej na dworze to wole miec pewnosc ze dobrze ubrana jest, a nie co chwila latać i poprawiać.
A teraz tez zwykle tylko bluzka plus spodnie/legginsy.

dziewczyny czy byłaby chętna któraś na bodziaki rozm 86 kupione w rekidsie uzywane tylko przez moją majkę??? dodam że są to chłopięce bodziaki;PPP z długim rękawem
2sztuki za 10zł +wysyłka
pokaż fotki, no chyba, ze już niekatualne...
Senks:)

Reasumując, Aga góra i dół w gwiazdki??
dokładnie :-)
dziewczyny o co chodzi z tymi bodziakami? ja mam ostatnie na 80 z długim rękawem, pewnie już za małe i więcej nie kupuję, przechodzimy na bluzki

u nas bodziak super się sprawdza, bo jak ma koszulkę to zaraz gołe plecy i tak jak Tysia pisze, póki chodzi w pieluszce, to i bodziak jest ok..
teraz też końcówki 80 nosi, ale ma kilkanaście sztuk 86 i pewnie całą zimę w tym opęka, a potem już tylko koszulki :-)

just, oleska - mi jest obojetne

Oleśku, to Ty decyduj jakie chcesz gatki:)

mam taką w przedszkolu i jeszcze Leonowi dokupię, bo jest super i 4 razy tańsza niż żabki z kolorino

Bali, ale będziesz mu wkładać pod spód jakąś podkoszulkę, czy jak?:eek: Ja kupiłam jednak na zimę kilka bodziaków, bo właśnie nie chcę, żeby plecy miał gołe... chociaż bluzki są o niebo wygodniejsze...

A co do pościeli, to ja zostałam narazie przy starej dobrej Ikei:tak:

Zrobiliśmy poranny napad na outlet w Piasecznie i kupiliśmy młodemu nowe adidaski (poprzednie już nieźle zdarł i chyba robią się za małe)
coś jak te: BUTY DZIECIĘCE ADIDAS Inspired II Disney ROZ. 26 (1776914734) - Aukcje internetowe Allegro tylko u nas jest motyw z myszką miki i więcej rysunków:tak:

I kupiłam mu również GEOXy na zimę, zeszłoroczna kolekcja i dzięki temu zapłaciliśmy za nie 150 pln:yes:, srebrno-szare, więc idealnie pasuje do naszego zimowego zestawu.

reklama
JustMe5 a jaki rozmiar zimowych wzięłaś?
bo ja chyba się przeliczyłam..
odkupiłam od znajomej bartki zimowe r.23 i boję się, że az tyle mu nózka nie urośnie do zimy ...

Do góry